Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 12 november 2016

Dagtekst van Vrijdag 12 november 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 12 november 2016
door Omraam Mikhael Aivanhov

een Schaal water kan ons in relatie brengen met alle wateren in de natuur –
 
"Vul een schaal of een glas met water… Zelfs in die kleine hoeveelheid vertegenwoordigt dit water alle wateren van de aarde. Symbolisch, magisch gezien is één enkele druppel water genoeg om je met alle rivieren, meren en oceanen te verbinden. Concentreer je op het water in deze volle schaal, begroet het, zodat het nog levendiger en vibrerender wordt, zeg hoezeer je het bewondert, hoe mooi je het vindt en vraag het of het jou zijn zuiverheid en transparantie schenkt. Vervolgens, nadat je je goed je handen hebt gewassen, kun je dit water aanraken, je vingers erin dompelen met de gedachte dat je in contact treedt met zijn etherisch lichaam, dat je zijn trillingen opneemt en jou doordringen. Wanneer je deze oefening doet met een heilig gevoel, zul je voelen hoe je lichaam in harmonie vibreert met heel de natuur, zul je jezelf verlicht en gezuiverd voelen en zelfs je hersenen zullen beter functioneren. 

En aangezien het water een van de vier elementen is dat het meest intiem met ons organisme verenigd is, kun je het ook drinken en je daarbij voorstellen dat het verbindingen tot stand brengt met de levende krachten van het universum. Maar drink langzaam, in het bewustzijn dat je dit kosmische fluïdum ontvangt dat alle schepselen laaft en voedt."