Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 29 november 2016

Dagtekst van Dinsdag 29 november 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Dinsdag 29 november 2016 
door Omraam Mikhael Aivanhov

Liefde - een energie die het beste wordt gericht op het welzijn van allen

"Liefde is een energie. Vraag je daarom af, wanneer je je tot iemand voelt aangetrokken, in welke richting je deze energie projecteert en of zij realisaties en opbouwende dingen, of juist schade en vernieling zal brengen… Zijn het wellicht vulkanische uitbarstingen die op de hoofden van sommige mensen terecht zullen komen en hele steden bedelven? Wanneer je alleen maar genot wilt ervaren, zullen bepaalde lagere entiteiten de energieën, die je zo projecteert, opvangen en er zich aan te goed doen ten koste van jou; aldus versterkt, zullen zij de wereld gaan verwoesten.

Zelfs al lijken deze beelden je wat overdreven, neem wat ik je zeg ernstig. Men kan niet met de seksuele energie doen wat men wil, want dit is een goddelijke energie. Zij komt uit de Hemel en moet ernaar terugkeren. Degenen die zich van deze waarheid bewust zijn, vragen aan de spirituele entiteiten hen te helpen deze energie in hen te richten en te gebruiken voor het welzijn van heel de mensheid, want het is een fantastische, levende en werkzame kracht."