Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 15 november 2016

Dagtekst van Dinsdag 15 november 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 15 november 2016
door Omraam Mikhael Aivanhov

Gestalten van de Maan - hoe ermee te werken

"Elke maand zien we de maan aan de hemel wassen en afnemen. Als je iets wilt ondernemen, is de periode van de wassende maan gunstig omdat, volgens de wet van de analogie, die in het universum heerst, deze periode het gunstigst is voor het groeiproces in de natuur. Je kunt je plannen tijdens elke periode maken, maar zodra je een besluit hebt genomen, Laat dan de realisatie bij wassende maan beginnen. En als je een of andere zaak wilt beëindigen, is het beter om dat tijdens afnemende maan te doen.

Je wilt je gezondheid, of een kwaliteit, een deugd in jezelf versterken? Tijdens de eerste dagen van de wassende maan, als de nacht is ingevallen, kijk dan naar de maan, hou je rechterhand omhoog en zeg: “Zoals de maan wast aan de hemel, mag zo mijn hele wezen zich vullen met kracht, liefde, licht, opdat ik een ware dienaar van God mag worden.” Spreek deze formule drie maal uit. Wat betreft de periode van de afnemende maan, die kun je benutten om te werken aan bepaalde gebreken die in jezelf wilt corrigeren. Begin de formule dan met: “Zoals de maan afneemt aan de hemel, mogen zo …..” en je past de formule overeenkomstig aan. Ook hier spreek je de formule drie maal uit en houd je je rechterhand omhoog."