De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 20 november 2016

Ashtar On The Road: Saint Germain: Wij hielden de laatste valse-vlag-gebeurtenis tegen!!! /8 november 2016 /Susan Leland


Saint Germain:
Wij hielden de laatste valse-vlag-gebeurtenis tegen!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie
8 november 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Saint Germain en ik ben zeer vereerd om hier bij jullie te zijn op de vooravond van morgen op jullie kalenders! De reden waarom ik dit zeg is dat het een tegengestelde dag is, die de mogelijkheid heeft en energetisch de mogelijkheid van ontkenning in zich heeft. Morgen is het de dag van 11-9 en verder komt deze dag in een jaar van 9 (2016) En 11-9 is ook het tegenovergestelde van 9-11 wat nog steeds een beruchte dag is waarop de kettingen aangetrokken werden en de muren jullie nog meer insloten, zoals Ashtar dit beschreef,* waarop steeds meer vrijheden van iedereen op de wereld werden afgepakt, waarop steeds meer onschuldigen bewust werden gedood als onderdeel van een programma dat lang geleden werd beraamd maar waar desondanks meer energie aan werd gegeven, of bekrachtiging, als resultaat van wat er op die dag van 9-11 gebeurde op het einde van een jaar van 3 (2001) en daarom was het toen niet compleet.

Waarom ik dit zeg? Hoe zit het eigenlijk met de nasleep van 9-11? De erfenis van 9-11, is dit geen angst? Boezemde 9-11 – dat natuurlijk bewust gebeurde – wereldwijd geen ANGST in? Ja! Het was een dag waarop het bewustzijn samenkwam waarop het hoger in het LiefdesLicht piekte dan ooit tevoren. Maar wat was het resultaat, het resultaat op langere termijn? Het was angst! En natuurlijk oorlog en alle soorten scheppingen die nog meer angst veroorzaakten – geheime diensten, wetten die de vrijheid wegnamen en de schijnbaar meedogenloze opmars van de duistere hoeden en hun zwarte operaties. En morgen is het 11-9, en dit is eerder gezegd door een van onze sprekers en zij heeft dit onlangs gezegd in een conversatie met onze geliefde Fran en onze geliefde A&A**-nieuwsreporters omdat wij deze informatie brachten: Als jullie een tegenovergestelde hebben, hebben jullie een mogelijkheid om tot een nulpunt te komen en dan een nieuwe richting te herscheppen. Morgen is het zo’n dag. Wij nodigen jullie dus uit om 11-9 te nemen en wat voor uitkomst dan ook te scheppen, wat jullie visies ook zijn.

BRENG NESARA NAAR DE VOORGROND!!!

Het maakt niet uit wat zij jullie vertellen over wie de verkiezingen heeft gewonnen, jullie kunnen zijn zoals – hmm, herinneren jullie je Charlie Brown – zijn perspectief – als jullie willen, op deze zogenaamde “volwassenen-taal?” Jullie weten dat Charlie Brown vaak heel wijs was! Zijn impressie van degenen die spraken en waar hij zich helemaal niet mee verbonden voelde of aandacht aan schonk, was: “Blah, blah, blah, blah, blah, blah, blah.” Met andere woorden: je hoeft niet te luisteren naar “blah, blah, blah!” EN JULLIE HOEVEN JE AL HELEMAAL NIET TE LATEN ONTMOEDIGEN!!!

Neem al dit Blah, blah, blah en neem het mee naar het nulpunt! Neem alle leugens en propaganda, de illusies en de desillusies en laat je licht erop schijnen! Stop het in een zak, een doos, een rode ballon – wat jullie ook willen en schep vanaf dat punt van balans, vanaf dit nulpunt. Herschep dat was AL IS BEGONNEN, The Age of Aquarius! Versterk dit, geef het kracht!

Herschep het naar de visies die jullie in je harten vasthouden. Doe er het Licht van de Waarheid overheen en deel het met de wereld. LAAT JEZELF NIET OPZADELEN MET WAT VOOR SOORT ANGST DAN OOK!!!

Er is niets om bang voor te zijn, behalve als jullie bang willen zijn. Jullie zijn geen duistere hoeden die afwachten wat er gaat gebeuren, en als er een duistere hoed is die luistert – soms gebeurt dit - wees er dan van verzekerd dat er van jullie wordt gehouden en dat jullie bedankt worden voor wat jullie van je duistere kant hebben laten zien en dat wij – dit Grootse Gezelschap van Licht, deze familie van Ashtar on the Road en allen die meedoen vanuit alle Gebieden van Licht – jullie aanbieden, jullie Vrede aanbieden en Vergeving, de afwezigheid van oordeel, en Dankbaarheid omdat jullie toestaan dat er zoveel Licht schijnt omdat de hele wereld kan zien wat jullie hebben gedaan!

Weet dat niemand voor jullie nog bang is omdat dit jullie grootste kracht is geweest. Jullie gaan geen valse-vlag gebeurtenis laten plaatsvinden zoals 9-11 of een van de eerdere gebeurtenissen die er zijn geweest of die daarna zijn geweest. JULLIE VOLGENDE GROTE VALSE-VLAG-GEBEURTENIS IS AL TEGENGEHOUDEN EN ZAL NIET PLAATSVINDEN!!! De wereld weet natuurlijk al dat dit een nep-invasie zou zijn van buitenaardsen.

Ja, jullie hebben enkele sterrenschepen, maar zij zijn geen partij voor het Ashtar Commando. Ik vraag jullie dus om rechtop te staan. Kom naar voren. Laat het Licht volop op jezelf schijnen omdat dit volledig en compleet op jullie zal schijnen! Bevrijd jezelf van de boeien die jullie hebben geschapen, boeien die zo donker zijn geweest dat zij op hun manier destructiever voor jullie zijn geweest dan hetgeen jullie op de rest van de wereld hebben losgelaten.

Wij begrijpen dit en wij hebben Compassie voor jullie en liefhebbende Vergeving maar wij zullen jullie ook vertellen dat dit THE AGE OF AQUARIUS IS!!! Wij zijn hier al binnengegaan. Het is de tijd van Sat Yuga en jullie, ook al proberen jullie deze vooruitgang tegen te houden, jullie zijn degenen die tegengehouden worden.

Doe dus met ons mee in het Licht van Liefde – en als jullie dit niet doen, weet dan dat wij jullie dit onvoorwaardelijk aanbieden. Stap nu opzij omdat de wereld nu in het Licht van Liefde komt, om volledig te genieten van The Age of Aquarius en van wat wij de Gouden Eeuw noemen.

Als jullie er niet voor kiezen om met ons mee te doen, weet dan dat jullie andere mogelijkheden zullen hebben en dat jullie intussen bedankt worden, want ook al hebben jullie je diensten gezien als duister en angstvol en controlerend, WIJ zien hen als een manier van tonen van de weg door de mensheid te inspireren om te ontwaken, om te kiezen voor het Licht in plaats van het duister!

Aldus sta ik, Saint Germain, hier en eer jullie, net zoals ik jullie allen van het Licht eer, de Lichtwerkers, de Geliefden van de planeet Aarde die voor het Licht hebben gekozen of daarmee bezig zijn.  

Ik verwelkom jullie in de Gouden Eeuw waarin alleen Liefde bestaat en waarin al jullie visies, jullie dromen, op jullie staan te wachten!!!  

En zo is het.

Namaste!"

*    Ashtar's boodschap van 11-8-16:

**  Tara and Rama

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, November 8, 2016. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.