De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 5 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 765: Ik geloof niet in Kryon. / 5 oktober 2016 / Lee Carroll


765: Ik geloof niet in Kryon.
5 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Ik blijf worstelen met het grote deel in mij dat niet gelooft dat jij bestaat. Hoe kom ik over deze barrière heen? Hoe kan ik gaan beginnen om echt in harmonie te handelen met mijn hele Zelf? Ik voel dat ik vast zit en het maakt mij alleen maar bang als ik lees over de noodzaak om van de bank af te komen.

ANTWOORD: Lieverd, jij hoeft helemaal niet te geloven dat ik besta. Dat is niet wat ik jullie leer. Waar de les werkelijk over gaat is dat jullie geloven dat jullie bestaan! Zijn jullie echt een deel van God? Kunnen jullie werkelijk materie om jullie hen veranderen? Is wat wij jullie vertellen over de relatie die jullie hebben met het Universum, correct?

Dit zijn de diepgaande vragen van de mensheid, niet die over het bestaan van Kryon. Ga dus naar binnen en bevraag jezelf over jezelf. Wat vertelt de “kern” jullie? Het gaat over het veroveren van de dualiteit….. jullie noemden het: het deel van jullie dat wil dat jullie eraan twijfelen dat jullie jezelf in harmonie kunnen brengen.