De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 4 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 763: Heb ik Kryon ooit gezien? / 4 oktober 2016 / Lee Carroll


763: Heb ik Kryon ooit gezien?
4 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Toen ik hier nog niet was heb ik Kryon toen ooit gezien? Wat doe jij als jij niet assisteert bij de creatie zoals die zijn kracht krijgt in het proces dat momenteel op onze Aarde aan de gang is?

ANTWOORD: (a) Heb jij mij ooit eerder gezien? Ja! Jij kent mij heel goed en jij ziet mij steeds weer als jij komt op Aarde en weer weggaat van de planeet.

Jullie lopen de spitsroeden van liefde en knuffelen van de energieën van Moeder Gaia en van degenen zoals ik die deel uitmaken van de familie die dit ondersteunt. Dit is de reden waarom ik bij zovelen van jullie zo bekend voorkom.

(b) Wat zal ik doen als ik jullie niet help? Dit zal nooit gebeuren want de soort dingen die wij samen doen zijn een doorgaand proces van het bewustzijn van Multiversums die nog moeten gaan bestaan en die toch al bestaan terwijl wij nu spreken.