De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 5 oktober 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Dinsdag 4 Oktober 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Dinsdag 4 Oktober 2016Als jullie erkennen dat jullie verbonden zijn met een eindeloze bron van alles wat jullie nodig hebben, wordt het veel gemakkelijker om te verbinden, open te zijn, en om je te verenigen met mededogen en onvoorwaardelijke liefde. Het is de valse overtuiging geweest dat het Universum beperkt is en dat jullie misschien niet genoeg hebben, wat de afscheiding in stand houd die jullie nu proberen te genezen. Als jullie naar de wereld kijken door de ogen van overvloed en liefde, veranderen jullie je ervaring, met alles om jullie heen diepgaand.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl