Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

donderdag 15 september 2016

Orgaandonatiewet-stemming tekenend voor Nederland..! / 15 september 2016 / Door GuidoJ.

Orgaandonatiewet-stemming tekenend voor Nederland..!
15 september 2016 / Door GuidoJ.
2016 © WantToKnow.nl/be

correct-a-fool
Onze compassie met mensen die ernstig ziek zijn en graag een ander orgaan wensen, heeft als bijwerking dat onze compassie met de orgaandonor veelal niet in focus is, of zelfs helemaal afwezig is. Door gebrek aan juiste informatie zijn we gaan denken dat een orgaandonor dood is. Dat lijkt natuurlijk ook de meest logische verklaring.. Maar nee, de medische wereld ‘verzon’ de term ‘hersendood’.. Want wanneer is iemand écht dood, dát was de vraag.. En eigenlijk is die vraag nóg steeds niet beantwoord, maar is orgaandonatie uit LEVENDE LICHAMEN al jaren een feit. Want hoe kun je anders LEVENDE ORGANEN uit een lichaam halen, als het lichaam dood is..

Onze overheid, de wereld van orgaantransplantatie en allerlei bekende Nederlanders roepen ons voortdurend op om ons als orgaandonor te laten registreren. We worden hierbij dus geconfronteerd met een tunnelvisie van jewelste. Bekende Nederlanders, zoals Ron Brandsteder bij het programma Pauw (op 14 september) is daarvan zo’n voorbeeld. Wellicht doet ie het met de beste bedoelingen, maar onze vraag is wie ons burgers informatie aanreikt, van wat dat orgaandonor-zijn nu eigenlijk inhoudt.

Het valt daarbij op, dat aan de donor totaal geen aandacht wordt besteed omdat die dood verklaard wordt -nogmaals: ‘hersendood’ – terwijl hij/zij GEWOON NIET DOOD IS…!! In vaktaal spreekt men over de ‘postmortale’ orgaandonor. Postmortaal betekent na-de-dood. Maarr.. geen enkele orgaandonor is dood! Want met de organen van een dode donor kun je niets meer beginnen!! Alleen levende organen zijn bruikbaar voor orgaantransplantatie en dat is ook logisch want wat moet je met bijvoorbeeld een dood hart in je lijf? Dat krijg je echt niet meer aan de praat. Organen voor transplantatiedoeleinden dienen levend te zijn en levende organen bevinden zich enkel en alleen in levende mensen. Kijk naar deze uiterst informatieve video en oordeel zelf..