De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 6 september 2016

Mainstream Media Met een Aktueel Verslag van Belangrijk Nieuws / 5 september 2016 door Suzanne Maresca

Mainstream Media Met een Aktueel Verslag van Belangrijk Nieuws
5 september 2016 door Suzanne Maresca

Wow ... Dit is een MSNBC stuk (Lawrence O'Donnel's programma "The Last Word") over iets dat effect heeft op ons allemaal. Meestal doen zij hun best om ons af te leiden met wie er zit en wie staat, waar beroemdheden op vakantie gaan en wat onze onontkoombaar impopulaire presidentskandidaten nu weer van plan zijn.

Vernietiging van het milieu lijkt te zijn gericht op de landen en gebieden van onze inheemse broeders en zusters. Ze staan niet langer alleen!

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, en als men zich zou abonneren op de Goddelijke Orkestratie van alle dingen, zou het misschien duidelijk zijn dat dit soort evenementen aandacht trekken waar aandacht moet zijn.Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl