Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 6 september 2016

Mainstream Media Met een Aktueel Verslag van Belangrijk Nieuws / 5 september 2016 door Suzanne Maresca

Mainstream Media Met een Aktueel Verslag van Belangrijk Nieuws
5 september 2016 door Suzanne Maresca

Wow ... Dit is een MSNBC stuk (Lawrence O'Donnel's programma "The Last Word") over iets dat effect heeft op ons allemaal. Meestal doen zij hun best om ons af te leiden met wie er zit en wie staat, waar beroemdheden op vakantie gaan en wat onze onontkoombaar impopulaire presidentskandidaten nu weer van plan zijn.

Vernietiging van het milieu lijkt te zijn gericht op de landen en gebieden van onze inheemse broeders en zusters. Ze staan niet langer alleen!

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, en als men zich zou abonneren op de Goddelijke Orkestratie van alle dingen, zou het misschien duidelijk zijn dat dit soort evenementen aandacht trekken waar aandacht moet zijn.Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl