Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 18 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 752: Dinosaurussen – is er een relatie met ons? /18 september 2016 / Lee Carroll


752: Dinosaurussen – is er een relatie met ons?
18 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, kunnen wij gezien worden als – of zijn wij – dinosaurussen of hebben wij een relatie met hen en/of wat is er met de dinosaurussen gebeurd toen zij “opeens”, dat wil zeggen redelijk abrupt gezien de “korte tijd” waarin dit geschiedde, van onze planeet verdwenen?

ANTWOORD: Nee, jullie zijn mensen en er is helemaal geen enkele relatie met de dinosaurussen behalve dat jullie allebei de biologie van Gaia, van de planeet Aarde vertegenwoordigen. De dinosaurus is een product van de evolutie van de Aarde. Jullie menselijk DNA is een combinatie van menselijke evolutie en een mixture, een mengeling, van/met het DNA van een ander sterrenstelsel. (de Pleiaden)

De dinosaurussen stierven uit toen hun voedsel verdween door de geologische en astronomische omstandigheden waardoor hun levensomstandigheden drastisch veranderden en als gevolg waarvan zij niets anders konden dan verdwijnen van de Aarde – heel passend voor de groei en de evolutie van de planeet Aarde.

Er wordt heel innig van jullie gehouden.

Kryon