De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 6 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 743: Verandering van gidsen. / 6 september 2016 / Lee Carroll


743: Verandering van gidsen.
6 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon:

  1. Ik weet dat jij het belangrijk vond dat wij op dit moment weten dat wij geen 2 of 3 spiritgidsen hebben maar eerder een oneindige (metafoor) energiesoep van hen die als een handelt en van tijd tot tijd van samenstelling verandert. Mijn eerste vraag is: “Waarom is het voor ons belangrijk om te weten dat de oude “2-of 3-metafoor” onnauwkeurig was en de nieuwe metafoor nauwkeuriger is?
  1. Mijn tweede vraag is: “Zien” helderzienden twee of drie gidsen ……. en wat zien zij als het geen gidsen zijn?”
  1. Als gidsen, beter gezegd, eerder “energieën” zijn dan “entiteiten” zijn er dan nog steeds op niet-biologie gebaseerde levensvormen die wel “entiteiten” zijn?
  1. Zijn engelen zulke entiteiten en als dit niet zo is, hoe zou jij engelen willen beschrijven ten opzichte van gidsen?