Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 6 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 743: Verandering van gidsen. / 6 september 2016 / Lee Carroll


743: Verandering van gidsen.
6 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon:

  1. Ik weet dat jij het belangrijk vond dat wij op dit moment weten dat wij geen 2 of 3 spiritgidsen hebben maar eerder een oneindige (metafoor) energiesoep van hen die als een handelt en van tijd tot tijd van samenstelling verandert. Mijn eerste vraag is: “Waarom is het voor ons belangrijk om te weten dat de oude “2-of 3-metafoor” onnauwkeurig was en de nieuwe metafoor nauwkeuriger is?
  1. Mijn tweede vraag is: “Zien” helderzienden twee of drie gidsen ……. en wat zien zij als het geen gidsen zijn?”
  1. Als gidsen, beter gezegd, eerder “energieën” zijn dan “entiteiten” zijn er dan nog steeds op niet-biologie gebaseerde levensvormen die wel “entiteiten” zijn?
  1. Zijn engelen zulke entiteiten en als dit niet zo is, hoe zou jij engelen willen beschrijven ten opzichte van gidsen?