De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 18 september 2016

Intense Eclipse Energetische Upgrades Doen Zich Voor! /14 september 2016 / door Meg Benedicte

Intense Eclipse Energetische Upgrades Doen Zich Voor!
14 september 2016 / door Meg Benedicte

Wat er deze vrijdag 16 september komt zal de finale gebeurtenis van het verduistering seizoen zijn, een totale maansverduistering op 24º Vissen. Volle Manen zijn krachtige ‘koers correctoren’, die nieuwe oplossingen bieden aan verouderde situaties. Sinds 18 augustus, bewegen we ons door een intense wereldwijde upgrade die zijn hoogtepunt bereikt met 3 verduisteringen, Mercurius retrograde, Jupiter in Weegschaal, Saturnus-Neptunus vierkant en de jaarlijkse Equinox op 22 september. Slechts een van deze evenementen is levensveranderend, zodat jullie je de evolutionaire impact kunnen voorstellen, terwijl dit allemaal tegelijk gebeurt.

Deze kosmische gebeurtenissen representeren drempel punten - creëren krachtige verschuivingen van de ene fase van je leven naar het volgende. Door een Ascentie drempel gaan kan instabiliteit en angst creëren, terwijl je hele wezen zich aanpast aan de verhoogde Licht activeringen. Je kunt extra fysieke / mentale / emotionele symptomen ervaren als gevolg van extreme veranderingen in jouw elektromagnetische veld. Ik heb diepe vermoeidheid, zenuw krampen, allergieën, ontstekingen en warme zweten ervaren tijdens deze ontgifting / opwaardering fase. Mijn lichaam heeft meer slaap en rust nodig om zich aan te passen aan het inkomende gekristalliseerde licht.


Omdat Mercurius de retrograde cyclus dezelfde dag voltooit als de Equinox op 22 september, kun je levendige dromen, visioenen, oude herinneringen of nieuwe inzichten krijgen die oude wonden oplossen en genezen, emotionele pijn / kwetsingen weg zuiveren, of zorgen voor duidelijkheid in het doel van de ziel en Karmische geschiedenis. Neem deze tijd om de genezing en zuivering te omarmen, wat de aanpassingen ondersteund van het lichaam om kristal Licht te metaboliseren. Open je hart met meer vergevingsgezindheid en je los te maken van emotionele slavernij. Bevrijdt jezelf van '' mensen, plaatsen en sociale entertainment van een "lage trilling".

Trek je mentale focus weg van Tijd, van het Ego, van de media, van wifi / magnetron interferentie. De globale heersers zwepen steeds meer drama en chaos de wereld in, om angst te zaaien en het publiek te intimideren en tot overgave te dwingen. Geef het niet jullie macht! Wanneer we ons verenigen en protesteren tegen onrecht, kunnen we de wereld veranderen. Macht zit in aantallen!

De eclipsen dwingen ons te ontwaken uit de Matrix coma en onze waarheid te spreken.

2016 is het jaar van ontbinding - wat de instorting van een corrupte, stervend regime activeert. Het Nieuwe Aarde paradigma rijst op uit de scheuren in de collectieve gevangenis. Een andere enorme Diamanten Licht explosie komt in het begin van 2017. Dit zal vele zielen verheffen naar het multi-dimensionale rijk van Licht Lichaam activering ... die in staat zullen zijn om te leven op gekristalliseerd Licht. Het leven zoals jullie het kennen is aan het vervagen. Steun jouw menselijke psyche om zich aan te passen aan de snelle veranderingen, zodat ook  jij je kunt verheffen in jouw ascentie tijdlijn.

Liefdevol, Meg


Vertaald: Wakkereensen.blogspot.nl