De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 20 september 2016

Heavenletter 5779 Wat Zou Je Graag Willen Zijn in Jouw Leven? / 20 September 2016

Wat Zou Je Graag Willen Zijn in Jouw Leven?
Brief uit de Hemel
20 September 2016


God zei:

Laat het hele idee van leer om leer gaan, want dit brengt je nergens.
Natuurlijk wanneer iemand wonderbaar voor je is, dan wil je op gelijke manier beantwoorden. Liefde is een doel die je voor jezelf maakt en niet voor iemand anders. Wees de liefde waar je naar verlangt om te ontvangen. In de liefde neem je geen aanstoot aan. Wanneer iemand je beledigt, dan is er geen noodzaak voor je om op gelijke manier terug te geven. Je neemt alleen represailles wanneer je wrok voelt of regelrechte woede.

De vraag die je aan jezelf moet stellen is, wat voor baat heb je bij deze boosheid? Misschien zelfgenoegzaamheid? Misschien, het laatste woord? Misschien een impasse? Waar zou je dit voor willen? Wat zou je jouw leven deze ronde willen aanbieden?

Als je graag uitbreiding zou willen, breidt uit.
Als je graag vriendschap zou willen, wees een vriend.
Als je graag respect zou willen, wees respectvol.
Als je graag goede manieren zou willen, verleen goede manieren.
Als je graag lief wil hebben, hou dan eerst van jezelf.
Als je graag benijd wil worden, benijd dan anderen.
Als je graag wil zeuren, zeur dan.
Als je graag niet gewaardeerd wil worden, waardeer dan niet.
Als je graag buiten beschouwing gelaten wil worden, laat dan anderen buiten beschouwing.
Als je graag oog om oog wil en tand om tand, tel de beledigingen.


Het is niet voor je nodig om je te specialiseren in het beledigd zijn.
Het wordt niet aanbevolen. Leef dat wat je verlangt. Alles bij elkaar, je geeft wat je krijgt. Met uitzonderingen, natuurlijk.

En hier is het ding:
Wees liefde zonder de gunst van liefde te zoeken.
Wees vriendelijk zonder de retour gedachte.
Wees prachtig zonder enige verwachting van terugverdienen.
Op deze manier zal je nooit worden teleurgesteld.

Het ontvangen is niet iets verschuldigd aan jou. Natuurlijk, je wilt dat de wereld jou gunstig ziet. En natuurlijk verdien je het. Jouw verdienen is waar. Wat er toe doet is dat je het waard bent. Al de Kinderen van God zijn het waard. Dan ken je jezelf als waardig. Je hoeft niet te bewijzen dat je het verdient en niemand is verplicht jouw waarde aan jou te bewijzen.

Ik ben het Bewijs van jouw waardigheid. Jouw waardigheid is niet in het geding. Het is een gegeven. Wat dan ook niet aan jou is gegeven, geef het aan jezelf. Wacht niet op restjes, geliefde. Geen restjes voor jou.

Verlang met heel jouw hart, toch weet elke vezel van je wezen, dat je geen getuigschrift van de wereld nodig hebt. Verlangen van zichzelf is beloning genoeg. Je bent een wezen dat verlangt. Verlang goedheid voor de wereld en voor iedereen in de wereld, jezelf inbegrepen.

Je bent niet wat dan ook verschuldigd. Noch ben je verplicht om verschuldigd te zijn. Schrijf het aan jezelf toe. Verlos jezelf van nood. Vereisen is een val die je hebt gezet. Specialiseer niet in afhankelijkheid van winst, het materiële of anderszins.

Liefde is niet om als object te worden gezien. Liefde is iets wat je geeft zonder gedachte aan begunstiging. Laat het verspreiden van het Licht van de Liefde jouw favoriete ding zijn om te doen. Ondermijn jezelf niet. Hou van jezelf. Geef jezelf liefde. Wees goed voor jezelf om Mijnentwille. Verrijk de wereld met Onze liefde. Laat jouw leven een verklaring van liefde zijn. Laat jouw leven gemaakt zijn van mooie juwelen die sparkelen en plezier geven. Draag het leven goed.

Het is jezelf die je overal ziet. Wees blij om jezelf te zien in wat voor vorm je ook mag verschijnen. Jij bent de echte have. Je bent meer dan je eigen geloof. Registreer in het leven goedheid en genade. Mijn kinderen zijn vertolkers van Mij. Voer mij goed mee. Streef de Koning van de Hemel na, want je bent Mijn afgezant(en). Belichaam Mij goed. 

Ik stuurde je voor Mij om de wereld te verwelkomen en iedereen er in. Het is aan jou om te spreken en te handelen namens Mij.

Vertaald door: Anja