De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 12 september 2016

Heavenletter 5771 Waar Richt Je Op in het Gewone Leven? / 12 september 2016

Waar Richt Je Op in het Gewone Leven?
Brief uit de Hemel
12 september 2016


God zei:

Zoek naar Mijn geluk, geliefde. Dit zal je uit de vallen houden die je voor jezelf gezet hebt. Je weet nu dat je niet echt direct slaagt in het veranderen of verbeteren van iemand anders. Je bedoelingen mogen allemaal goed zijn en ja, het is goed om je intentie te volgen om het leven voor iemand beter te maken, maar wellicht moet je dit doen door op je tong te bijten.

Je kan denken: “ Oh nee, het is niet de bedoeling dat ik mijzelf belet. Wanneer ik geïrriteerd ben, is het niet de bedoeling dat ik eerlijk ben en oprecht en om mijn zelfexpressie niet te ontkennen?”

Wees het resultaat van een hogere intentie dan verademing van je eigen ongeduld. Eerlijkheid is geen excuses voor het uiten van irritatie. Wees het resultaat van je Hogere Zelf. Je hebt een Hogere Zelf.

Het werkt niet – je constante pogingen om iemand anders te verbeteren. Het wijzen op iemands fouten is er niet in geslaagd om ze tegen de storm te beschermen. Iemand zijn irritaties zouden een onderwerp kunnen worden dat jou geheel in beslag neemt.

Het is niet dat jouw leven wordt verondersteld te bestaan door meer op je tong te bijten dan jouw leven bedoeld is om ook te bestaan uit volwaardige ergernis. Ja, keer je aandacht om. Vind een andere weg.

Zeuren, maakt niet uit hoe goed gebaseerd, beweegt jouw leven niet voorwaarts. Zeuren is zelfs geen stapsteen of springplank.

Je kan mensen benijden die onder omstandigheden liefde lijken te voelen, waartoe jij niet in staat lijkt. Wat is er gebeurd met liefde voelen? Waar ging het heen? Onder welke hoop heb je liefde weggestopt? Misschien graven in de warboel van je ergernissen en de verborgen liefde vinden. Stof het af.

Werkelijk, het is geen poging om jouw hart dicht te stoppen. Dit is een poging om jouw liefde weer opmerkingswaardig te maken, om jouw liefde weer terug te brengen naar de Aarde en om jouw velden met liefde te ploegen.

Iedereen verwelkomt liefde. Niemand verwelkomt wat neerkomt op hameren op het zelfde onderwerp en niet verder komen. Je bent geen impasse tenzij jij het zegt. Waarop is je koppig houden gebaseerd? Waar gaat al je ergernis over? Wat zit je echt dwars? Wat richt je aan en wat zou je liever aanrichten?

Denk niet dat ik je opstapel met schuld. Ik ben verlangend om je te helpen dat je een andere weg vindt die je werkelijk mag dienen. Ik ben niet verlangend naar je overschakelen van jouw negatieve ergernissen van je echtgenoot naar jezelf. Ergens op de een of andere manier ben je opgevoed om het vinden van fouten te benadrukken. Misschien heb je fouten vinden in het leven geroepen als hoofddoel in jouw leven.

Inderdaad, je bent een expert geworden in dat wat je niet kan tolereren. Wat is voor jou aanvaardbaar geliefde? Misschien kan je jouw aandacht veranderen naar een andere richting. Niet langer een ster in ergernis!

Vind grotere blijdschap voor jezelf en verbeter jouw leven zoals je het leeft. Jouw leven is van jou. Jouw leven is niet het leven van iemand anders. Iemand anders zijn leven is jouw leven niet. Verwijder ergernissen uit jouw leven. Houd je leven in evenwicht.

Waar hangt jouw leven van af? Wat betekent leven en dood in jouw leven? Is alles gedenkwaardig en in gelijke mate belangrijk voor jou? Wanneer heb je geen geduld meer met iemand, er is meer gaande met jou dan ergernis. Heroriënteer.

Wanneer je meer tevreden wil zijn in je leven dan dat je op dit moment bent, waar begin je? Wanneer in het leven, ben je in de kou blijven zitten, weet genoeg om binnen te komen, uit de kou. Wanneer je te lang buiten bent geweest in de felle zon en je huid is begonnen te verbranden, dan vind je schaduw onder een boom, of je zet je zonnehoed op, of je springt in een vijver of een plas. Je hebt andere middelen dan te blijven klagen over zonnebrand.

Wees meer creatief. Laat wat licht op jouzelf schijnen, geliefde.
Op jouzelf.

Vertaald door: Anja