De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 23 september 2016

Een Schrijven van de Schepper / 22 september 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 september  2016 / door Jennifer Farley,
” Negatief naar Positief ”In jullie moderne wereld, hebben zo velen van jullie met succes jullie communicatiemiddelen gebruikt als een afleiding van gevoel. Als jullie je verdrietig voelen, kijken jullie naar een grappige video. Als jullie je boos voelen, spelen jullie een agressief video spel. Als jullie boos zijn, praten jullie met iemand over heel iets anders 
dan wat je werkelijk voelt.

In plaats van het verbergen of maskeren van hen, is het belangrijk dat jullie volledig je emoties omarmen in welke vorm ze ook naar je toe komen. Voor elke negatieve emotie die je voelt, zodra deze wordt losgelaten, zal een meer positief gevoel volgen. Het is tijd om te stoppen met van hen weg te lopen! Omarmen de gevoelens en laat hen dan los ... ..en groei!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl