Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 23 september 2016

Een Schrijven van de Schepper / 22 september 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 september  2016 / door Jennifer Farley,
” Negatief naar Positief ”In jullie moderne wereld, hebben zo velen van jullie met succes jullie communicatiemiddelen gebruikt als een afleiding van gevoel. Als jullie je verdrietig voelen, kijken jullie naar een grappige video. Als jullie je boos voelen, spelen jullie een agressief video spel. Als jullie boos zijn, praten jullie met iemand over heel iets anders 
dan wat je werkelijk voelt.

In plaats van het verbergen of maskeren van hen, is het belangrijk dat jullie volledig je emoties omarmen in welke vorm ze ook naar je toe komen. Voor elke negatieve emotie die je voelt, zodra deze wordt losgelaten, zal een meer positief gevoel volgen. Het is tijd om te stoppen met van hen weg te lopen! Omarmen de gevoelens en laat hen dan los ... ..en groei!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl