De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 18 september 2016

Een Schrijven van de Schepper / 17 september 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 september 2016 / door Jennifer Farley,
Jouw Kracht

standing_power_of_love1

Sommigen van jullie besteden een groot deel van de tijd met het op zoek gaan naar de toekomst; vragen je af wanneer je soulmate / ware liefde zal komen, zoeken naar je 'toekomst' of naar antwoorden op een aantal vragen over dingen die al dan niet zullen gebeuren. Het is tijd om je geest te openen voor het feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor de co-creatie van jouw wereld! Door deze vragen voor iemand anders zijn voeten te leggen doe je afstand van je kracht en maak je in wezen je excuses voor waarom iets niet gebeurt in je leven. Jij, en jij alleen, moet het initiatief en de actie ondernemen om vooruit te komen. Niemand anders kan dat voor jou doen. Het is tijd, lieverd, om je kracht terug te nemen, te werken aan je eigen genezing en te groeien op een manier die het beste is voor jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl