De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 15 september 2016

Een Schrijven van de Schepper / 14 september 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 september  2016 / door Jennifer Farley,
Oneindige Kansen

multiverse-4

Aan het einde van jouw Aardse bestaan, wil je dan terugkijken en zeggen: "Ja, ik doorliep het leven, door het behagen van anderen en door zo klein en rustig te blijven als ik kon" of wil je zeggen: "Ik ging naar buiten, zocht en vond het leven! Ik zei nee wanneer ik wist dat het niet goed voor mij was en ja als dat wel zo was. Ik nam kansen die me doodsbang maakten en was achteraf altijd blij voor hen".

Gedurende het verloop van je tijd hier, krijg je oneindig veel keuzes dat resulteert in een oneindig aantal levens .... Kies goed en kies ervoor om te leven, mijn kind!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl