Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

donderdag 15 september 2016

Een Schrijven van de Schepper / 14 september 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 september  2016 / door Jennifer Farley,
Oneindige Kansen

multiverse-4

Aan het einde van jouw Aardse bestaan, wil je dan terugkijken en zeggen: "Ja, ik doorliep het leven, door het behagen van anderen en door zo klein en rustig te blijven als ik kon" of wil je zeggen: "Ik ging naar buiten, zocht en vond het leven! Ik zei nee wanneer ik wist dat het niet goed voor mij was en ja als dat wel zo was. Ik nam kansen die me doodsbang maakten en was achteraf altijd blij voor hen".

Gedurende het verloop van je tijd hier, krijg je oneindig veel keuzes dat resulteert in een oneindig aantal levens .... Kies goed en kies ervoor om te leven, mijn kind!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl