Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 11 september 2016

Dagtekst van Zondag 11 September 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 11 September 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
Toekomst is gemakkelijk te kennen –

"Iedereen is nieuwsgierig om zijn toekomt te kennen… Dat is heel natuurlijk, maar het is niet noodzakelijk daarvoor helderzienden te gaan raadplegen: het is heel gemakkelijk je toekomst te kennen en ik kan het je aantonen. Het zal jou misschien geen aanwijzingen geven over de ontmoetingen die je binnenkort zult hebben, winst of verlies van geld, ziekten, ongevallen, successen… maar waarom is dit van belang?

Belangrijk voor jou is te weten of je zult vooruit gaan of niet op de weg van de evolutie, of je vrij zult zijn en in het licht en in vrede zult leven… En dat, dat is heel gemakkelijk te ontdekken. Indien je houdt van alles wat groot, edel, rechtvaardig en mooi is, indien je werkt met heel je hart, met heel je verstand, met heel je wilskracht om dat te bereiken en te realiseren, is je toekomst reeds uitgestippeld: je zult op een dag leven in de omstandigheden die beantwoorden aan je verlangens, aan je ideaal.

Ziedaar het essentiële om te kennen met betrekking tot je toekomst. Al het overige is bijkomstig, want het kan jou gegeven en weer afgenomen worden. Wanneer je de aarde zult verlaten, zal in werkelijkheid alleen datgene wat je hebt gedaan om te beantwoorden aan de verlangens van je ziel en van je geest, je bijblijven."