De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 11 september 2016

Dagtekst van Zondag 11 September 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 11 September 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
Toekomst is gemakkelijk te kennen –

"Iedereen is nieuwsgierig om zijn toekomt te kennen… Dat is heel natuurlijk, maar het is niet noodzakelijk daarvoor helderzienden te gaan raadplegen: het is heel gemakkelijk je toekomst te kennen en ik kan het je aantonen. Het zal jou misschien geen aanwijzingen geven over de ontmoetingen die je binnenkort zult hebben, winst of verlies van geld, ziekten, ongevallen, successen… maar waarom is dit van belang?

Belangrijk voor jou is te weten of je zult vooruit gaan of niet op de weg van de evolutie, of je vrij zult zijn en in het licht en in vrede zult leven… En dat, dat is heel gemakkelijk te ontdekken. Indien je houdt van alles wat groot, edel, rechtvaardig en mooi is, indien je werkt met heel je hart, met heel je verstand, met heel je wilskracht om dat te bereiken en te realiseren, is je toekomst reeds uitgestippeld: je zult op een dag leven in de omstandigheden die beantwoorden aan je verlangens, aan je ideaal.

Ziedaar het essentiële om te kennen met betrekking tot je toekomst. Al het overige is bijkomstig, want het kan jou gegeven en weer afgenomen worden. Wanneer je de aarde zult verlaten, zal in werkelijkheid alleen datgene wat je hebt gedaan om te beantwoorden aan de verlangens van je ziel en van je geest, je bijblijven."