Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 21 september 2016

Dagtekst van Woensdag 21 September 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 21 September 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
Het bloed dient als voedsel voor de entiteiten van de onzichtbare wereld –

"Zelfs de domste mens weet dat het bloed een oneindig kostbaar vocht is en dat wie zijn bloed verliest, ook zijn leven verliest. Zolang het in het lichaam stroomt, is het bloed beschermd, als in een gesloten vat. Maar zodra het om een of andere reden uit het lichaam ontsnapt, verdampt het zoals elke vloeistof; dit betekent dat uit dit bloed etherische deeltjes opstijgen, die zich verspreiden in de ruimte. En die deeltjes zijn levend: zij hebben iets behouden van de elementen die maken dat het bloed de drager van het leven is. Daarom ook dienen zij als voedsel voor de onzichtbare entiteiten.

Deze eigenschap die het bloed bezit om een wasem af te scheiden, waarmee onzichtbare entiteiten zich voeden, is reeds sinds de verste oudheid bekend. Men zegt van een gewonde dat hij bloed verliest. En hij verliest inderdaad bloed, maar aangezien in werkelijkheid nooit iets verloren gaat in het universum, zijn er altijd schepselen die zich komen voeden met de emanaties die ontsnappen uit enkele druppels bloed. Als je bloed verliest, moet je het bijgevolg niet laten opdrogen of het wegdoen, zonder het met de gedachte opgedragen te hebben aan de lichtende entiteiten van de onzichtbare wereld. Zij zullen weten hoe zij het kunnen gebruiken voor hun werk."