De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 12 september 2016

Blossom met de Galactische Federatie van Licht / 8 september 2016

Blossom met de Galactische Federatie van Licht
8 september 2016

Blossom: Goede morgen! Ik heb kortgeleden al jullie boodschappen in jaar blokken gezet voor mijn nieuwe website. Het zou me te lang kosten om ze allemaal te lezen, alhoewel ik voel dat ik graag de tijd wil nemen om dat, op enig moment wel te doen! Er is wel zeker veel. Ik lees ze met stukjes, vanwege de spelling, grammatische verbeteringen die omhoog komen enz en zo ver als 2008 toe… daar zijn we… we hebben dezelfde soort conversatie als we heden hebben. Het laat me glimlachen en ik vroeg me af of we nog dezelfde conversatie hebben na weer 6 jaren of zo in tijd?

Federatie van Licht: de Groeten van warm enthousiasme aan jou… om deze boodschap van Vrede te brengen. Om alles te lezen dat we geboden hebben zou inderdaad je ziel Verlichten. Als een voortdurende/dagelijkse oefening zou dit je helpen om ‘jezelf’ verder te brengen.

Bloss: Dat kan ik misschien doen op zeker moment. We zijn echt op een langere reis geweest… honderden en honderden pagina’s van gesprekken!

Fed.v.L: We zijn ons zeer bewust van alles dat tussen ons is geweest. Sommige boodschappen met veel humor, andere met veel frustratie.

Bloss: Ja. toch ben ik daar allemaal overheen. Ons Vertrouwen is enorm gegroeid.

Fed.v.L: Aan die van ons is nooit ook maar even getwijfeld.

Bloss: Toch weten jullie dat aan die van mij ik dat wel deed. Gewoon om de noodzaak om naar de Waarheid te zoeken, de hele Waarheid en niets dan de Waarheid!

Fed.v.L: En dat hebben we jou altijd gegeven. Want Ieder Een, of ze nu nieuw zijn voor wat we bieden, of dat ze gevolgd waren bij ons, sedert het begin… we hebben altijd in de woorden … een soort van ‘codering’ gestopt die als ze ‘thuis aansloegen’ door de zielen intens van hart … de Zuiverste herkenning van het ‘zelf’ lieten resoneren en begrijpen. Soms vaak wel, op een niveau dat niet helemaal werd begrepen.

Bloss: Wat bedoelen jullie met codering? Want het schijnt best echt vooruit te gaan in de bewoording… de meeste tijd.

Fed.v.L: Blossom… Alles is niet zoals het schijnt.

Bloss: Nou, waar heb ik dit eerder gehoord?

Fed.v.L: Dat wat schijnt iets te zijn… is niet altijd zichzelf. Diep in je Wezen… zijn jullie zoveel meer dan je in staat bent om te herkennen, in deze fase van Het Spel. Het ontwikkelingsspel is langzaam, want het moet zo zijn… om de Waarheid te onderscheiden. Als meer en meer van het ‘zelf’ wordt GEVOELD en erkend, dan zal meer en meer ‘Verlichting’ naar voren komen.
Alles op jullie Planeet heeft een codering. Jullie planeet wordt ‘gerund’(gedaan) door codes… zullen we zeggen.
Energie… en zoals je weet … ALLEEN ENERGIE bestaat er…en in alle Energie zit codering om iets te laten toestaan, een object… een gevoel… iets/alles te zijn wat het is.

Bloss: Daar ik geen mathematicus ben of een wetenschapper… in feite, het tegenovergestelde … wat doen die codes? Wat is hun bedoeling?

Fed.v.L: Nu dat is een zeer complexe maar interessante vraag. We zullen proberen om dat uit te leggen door jullie woorden te gebruiken… wat niet altijd gemakkelijk is.
Codes zijn opeenvolgende getallen.

Bloss: Ik zie een beeld zoals het begin van De Matrix film.

Fed.v.L: Juist. We zouden zo ver gaan om te zeggen… dat als door de manier van uitleg… je sommige ‘magische brillen’ zou krijgen… dan zou je de hele lucht/energie/atmosfeer vol met deze codes zien… die de hele tijd veranderen, zoals op een computer scherm… want bij elke ademhaling… wordt er een andere code op zijn plek gezet.

Bloss: OK, dus nu stel ik me deze film/filter voor van coderingen die overal gebeuren/overal rondom en binnenin… die veranderen/bewegen constant. Wie werkt met die computer? Wie vond dit uit? Hoe werkt het? Is het een computer?

Fed.v.L: Een vraag per keer… we zullen proberen om iemands nieuwsgierigheid te assisteren.

Bloss: Nou, veel geluk daarmee!

Fed.v.L: Het loopt vanzelf. Het is een uitvinding door degenen van een ‘Goddelijke Staat  van Zijn’… de ontwerpers van specifiek jullie Universum… die op zijn plaats zijn gezet toen eenmaal de fundering werd neergezet… en is het in staat om zichzelf te ‘runnen’… voor zichzelf… door zichzelf…

Bloss: Dus het is een computer?

Fed.v.L: Niet op de manier waar jij aan denkt als een computer. Want die zit niet in een doos/bak enz. Maar… hoe zullen we dat zeggen? … het heeft een denken van zichzelf toen het werd geschapen, om in staat te zijn het ‘leven’ voort te zetten.

Bloss: Dus het is levend?

Fed.v.L: We zouden ‘Ja’ zeggen. Alhoewel het natuurlijk niet ‘levend’ is zoals dat in jullie menselijke spirit is. Het heeft niet per sé een spirit… Toch heeft het Energie, want zelf is het … het zelf … IS Energie. De format van HET …vermindert de Energie vorm.
Het geleidt Energie in specifiek vormen… via coderingen.

Bloss: Dit is eigenlijk te veel voor me om te snappen. Ik bedoel ik krijg het wel mee… ik accepteer het… maar voor die mechanismen heb ik geen hoop!

Fed.v.L: Je hoeft dat niet te hebben, Blossom. Dat werkt vanzelf.

Bloss: Gaat dit ooit fout zoals onze computers? Om een of andere reden sloeg mijn hart over, terwijl ik dat vroeg.

Fed.v.L: Het kan niet fout gaan. Het verandert gewoon voortdurend om te passen bij wat er gebeurt.

Bloss: Ja, maar wat kwam eerst… de kip of het ei? Verandert de codering om zich aan te passen bij wat er gebeurt? Of doet wat er gebeurt de codering veranderen?

Fed.v.L: Ja! op beide vragen. Want het is EEN Energie die tegelijk werkt ALS EEN Energie… steeds veranderend. We geven je een voorbeeld in je denkgeest.

Bloss: Ja, en dat schijnt een beetje er op los te gaan voor waar we over praten… blij om dat te proberen, in ieder geval.

Fed.v.L: Het voorbeeld is dat van een mens die loopt. Als ze een stap zetten… gaan ze vooruit. Ze hoeven niet te denken over wat er in het been gebeurt. Het is je aanpassen bij de beweging naar voren. Doen wat het automatisch doet en terwijl het dat doet… veel beweging … veel verandering heeft het zich aangepast aan die gedachte om die stap te zetten. Het wordt allemaal tegelijk gedaan zonder veel inspanning. Als eenmaal de grond funderingen zijn gevestigd… de werking ervan … hoe je dat doet…dan gaat het gewoon door met lopen… maar, zoveel vindt er eigenlijk plaats / aanpassend/ veranderend.

Bloss: Ja, dat helpt. Dus zelfs als we mediteren, bijvoorbeeld… werken al die coderingen ‘uit/door’, de hele tijd?

Fed.v.L: Ja. Dat stopt nooit. Als het zou STOPPEN … zou ALLES stoppen.

Bloss: Hé...wat? Ook wij?

Fed.v.L: Ja… omdat jullie Energie zijn en alle Energie is gecodeerd om zijn vorm te maken… zoals we zeiden.

Bloss: Veranderen de coderingen sneller of op nog snellere wijze, afhankelijk van de activiteit?

Fed.v.L: Niet noodzakelijk. Dat hangt meer af van de intensiteit van de Energie ... en dit betekent niet noodzakelijk stoffelijke Energie… alhoewel dit er wel deel van kan zijn.
Als iemand, bijvoorbeeld, intens zit in de schepping van ‘iets nieuws’ dan gaat de codering met ‘volle stoom vooruit’ omdat hij het ‘ontwerp bedenkt’ voor die specifieke schepping voor die persoon.

We zijn een stap voor op jou Blossom, want jij denkt ‘Is niet alles al ‘daar buiten gedaan/geschapen? Brengen wij het niet gewoon in de stoffelijke schepping?’
En het antwoord is ‘Ja. ALLES is reeds inderdaad geschapen. Maar… zodat een mens die voort brengt… dan moet die codering van die specifieke ‘uitvinding’ eerst bedacht gecodeerd worden… dan moet het berekend worden door de code van schepping … en dan aangepast worden om zich te mengen met de codering van de schepper!

Bloss: Whao! OK. GROTE vraag… heeft LIEFDE een codering?

Fed.v.L: Natuurlijk! LIEFDE IS ALLE CODERINGEN!

Bloss: Ok, nog grotere vraag… als LIEFDE alles is dat bestaat… en LIEFDE WAS/IS/ZAL ALLEN EN ALLES ZIJN… waaratje, ik weet niet eens hoe ik die vraag moet stellen… Als ‘Goddelijke ontwerpers’ de codering ontwierpen en als LIEFDE ALLE coderingen is… heeft LIEFDE dan een codering om mee te beginnen? Vóór coderingen werden uitgevonden voor ons universele levensdoel/bestaan? Zie je, als ALLE ENERGIE een codering heeft… en Energie is LIEFDE… toen deze hele schepping … toen ALLES tot aanzien kwam… kwam dat dan als gecodeerde Energie van LIEFDE?

Fed.v.L: We zien wat je zegt.

Bloss: Goed. Want ik weet niet zeker of ik dat doe!

Fed.v.L: De beste manier waarop we je kunnen antwoorden is dat … NEE LIEFDE in zijn Hoogste Zuiverste originele vorm is niet gecodeerd. Het is gewoon LIEFDE.

Bloss: Toch is het een Energie of niet?

Fed.v.L: Ja. Maar een fijnere/fijnste Energie van zichzelf dat geen codering nodig heeft om ‘leven of dingen’ te manifesteren.
HET IS GEWOON.
ALLES dat eruit voortkomt… IS geschapen in het bestaan door gedachtenkracht.

Bloss: Maar… wie kan zo denken? Ik bedoel wie?

Fed.v.L: Zoals we zeggen, Blossom… degenen in menselijke vorm zijn op veel manieren beperkt in het KENNEN van de WAARHEID. Is het niet dat we zeggen dat jullie geheel machtig zijn? DENK EROVER NA WAT DAT EIGENLIJK BETEKENT.
GEHEEL MACHTIG… GEHEEL…HELEMAAL.
Daarom, om een codering te ontwerpen zoals waarover we spreken is wat GEHEEL MACHTIG is, waartoe in staat is en meer is!

Bloss: Ok… toch zei je dat het ontworpen was door hen met een ‘Goddelijke Staat’… Eigenlijk, krijg ik mijn antwoord voor ik de vraag heb opgeschreven… We zijn/hebben allen een Goddelijke Staat van Zijn!

Fed.v.L: Precies!

Bloss: Dus, zeg je ‘wij’ … wij allen die dit lezen … ontwierpen deze codering?

Fed.v.L: Precies

Bloss: Nee... Wanneer waren we allen in onze Goddelijke Staat van Zijn?

Fed.v.L: Blossom… je Goddelijke Staat van Zijn verlaat je nooit … Je gaat niet een wandeling maken en laat het dan hangen aan de deur knop!

Bloss: Ha…ha ha! Dat prikkelde m’n fantasie! Mooi gedaan.

Fed.v.L: JULLIE ZIJN EEN GODDELIJKE STAAT VAN ZIJN.

Bloss: Maar zo moeilijk is het die staat hier beneden op Aarde te voelen.

Fed.v.L: Omdat jullie gevangen zijn in het begrijpen dat in die Goddelijke Staat te zijn/te leven, niet mogelijk is.

Bloss: Toch, is dat niet mogelijk, wel? Ons is altijd verteld dat het zijn in deze menselijke vorm, ons beperkt.

Fed.v.L: Juist daardoor, door dat ding… door dat te begrijpen wat een Waarheid is. Want degenen die dit ALS een Waarheid begrijpen. Maar voor degenen die dat niet doen… degenen die er doorheen kijken… zij zijn in staat om in die Goddelijke Staat te zijn, of ervan te zijn, ZOALS/IN DE MENSELIJKE VORM.

Bloss: Nou, je krijgt niet veel van die mensen die op en neer in mijn plaatselijke Hoogstraat lopen, dat is zeker! Dus, om te verkorten… in de grond zoals het super menselijk bewustzijn… de Goddelijke Status die we ECHT zijn… zijn wij…iedereen …als Een… uitgevonden in deze verbazende gecomputeriZeerde vorm van codering… om voor de vorm in/bestaan te komen/te zijn?

Fed.v.L: Correct.

Bloss: En daar ben ik bijna aan het flauwvallen bij het word percentage! Ik denk dat ik beter die ingeprente gedachte had kunnen her-coderen!

Fed.v.L: Precies ja. Want … zoals in jouw taal… spreek je over het veranderen van gedachten over iets… van negatief naar positief… zodat ‘het Hoogste Goed naar je toe komt’. Op dezelfde wijze… verandert de codering zijn format van getallen om die positieve gedachte te laten samenvallen met die positieve verandering van gedachte en die laat die codering de volgende ademhaling zijn.

Bloss: Dus, staat die codering ooit stil, als het eenmaal een resonerende configuratie van een gedachte krijgt? Lieve God, ik klink zo intelligent!

Fed.v.L: Nee. Die kan nooit stil staan. Zoals we met opzet zeiden … die verandert met elke ademhaling… want bij elke ademhaling, Liefste Zielen … veranderen jullie ook.
Wij voelen dat dit voldoende is om vandaag te absorberen.

Bloss: Denk je?? Mijn specifieke individuele codering… en ik denk dat ik er een heb? …

Fed.v.L: Inderdaad…

Bloss: … staat op het punt om te exploderen!

Fed.v.L:  Verre van dat… Alhoewel om deze kennis aan je Energetische Codering toe te voegen, heeft dat het inderdaad snel ontwikkeld… om het systeem te begrijpen.

Bloss: Ook als ik, als Blossom Goodchild …geen enkele herkenning heb van dit systeem?

Fed.v.L: Hoe dat zo? Want jij vond het uit!

Bloss: Ik ben weg!! Cheer Ho! Een heel verlichtende conversatie… Nanu nanu!


vertaald:  winnyd@stralendetoekomst.nl          

Make every day a HAPPY HUMAN

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo