De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 21 september 2016

Ben Fulford: Hillary Clinton is dood, Bill op de vlucht terwijl de Clinton Foundation schandalen de DC oplichters uitschakelen. /19 september 2016

Hillary Clinton is dood, Bill op de vlucht terwijl de Clinton Foundation schandalen de DC oplichters uitschakelen.
19 september 2016 / Ben Fulford

De Khazariaanse maffia is in een toestand van extreme paniek naar aanleiding van de dood van hun presidentskandidaat Hillary Clinton op 11 september.

Hieronder is een screenshot van de ABC Televisie aankondiging van haar dood die inmiddels is verwijderd van het internet.


Het sleepnet sluit zich nu rondom Bill Clinton en de Clinton Foundation, zeggen Pentagon en agency bronnen. Zodra dat naar buiten is gebracht, zal het volledige corrupte Washington DC etablissement afbrokkelen, zeggen de bronnen.Dit is wat CIA-bronnen zeggen dat vervolgens is gepland:

"We voorspelden dat Biden 6+ maanden geleden beschikbaar zou worden gesteld ... Kaine, een discipel van de Midden / Zuid-Amerikaanse 'bevrijdings theologen' zal : één termijn of minder meelopen met Biden en dan zal het stokje worden doorgegeven aan Kaine ... .dit is het huidige plan, klaar om te worden uitgevoerd."

Echter, Pentagon bronnen zeggen dat op 1 Oktober, onmiddellijk na het einde van het fiscale jaar van de Amerikaanse bedrijven, een nieuw goud gedekte munt en mogelijk een geheel onverwachte nieuwe leider (mogelijk Canada's Justin Trudeau), zal worden aangekondigd.

Er zullen onderhandelingen op hoog niveau zijn tussen de Aziaten en het Amerikaanse militair-industrieel complex dit weekend om deze en andere kwesties te bespreken, bevestigen White Dragon Society bronnen.

De Khazarianen, in staat van volle paniek, gebruiken een computer graphics gegenereerde Hillary Clinton (Kloon) om de indruk te wekken dat het business as usual is. Om dit te bevestigen, kijk zelf alstublieft op de volgende video van Hillary die werd uitgezonden na haar "instorten" op 11 september. Je kunt zien dat de beelden op de smartphones die omhoog worden gehouden totaal verschillend zijn van wat er op die plek wordt getoond wordt (geen Hillary, geen vlaggen). Ook als je naar de 20:15 markering gaat, kun je haar arm zien verdwijnen, terwijl Hillary zelf verdwijnt bij de 20:51 markering. Kijk zelf maar:


Dus je hebt een gevestigde politieke orde, dat zo corrupt en gedegenereerd is dat het nu probeert een CG president te kiezen. Dat wordt gewoon niet toegestaan om te  gebeuren, bevestigen Pentagon en agency bronnen .

Een Donald Trump presidentschap lijkt ook meer problematisch te zijn omdat de Chinezen, de grootste schuldeisers van de failliete Amerikaanse Corporatie,  tegen hem zijn.

In ieder geval heeft de rest van de wereld duidelijk al besloten om de Amerikaanse zakelijke regering op te kopen. In het afgelopen jaar hebben buitenlandse centrale banken Amerikaanse staatsobligaties ter waarde van 343 Biljoen dollar gedumpt, en de uitverkoop is zich aan het versnellen.


Het is niet verwonderlijk dat ze weigeren om te investeren in een regering die toegeeft dat er in 2015 alleen 6,5 Triljoen dollar verdween uit het militaire budget. Agentschap bronnen zeggen dat de 6,5 triljoen dollar werd witgewassen door de Clinton Foundation en besteed aan "Het USAP. Unacknowledged Special Access Projects .. (Diep ondergrondse bunkers, en het geheime ruimte-programma) ... Vooral in de Antarctische wateren en Patagonië ... "


Dat is logisch, want aan de ene kant hebben we een officiële Amerikaans Ministerie van Defensie budget van $ 651 biljoen dollar voor 2015 en nu geeft datzelfde Ministerie van Defensie een rapport af dat zegt dat er 6,5 triljoen dollar (tien keer de officiële begroting) wordt "vermist."


Dit kan misschien betekenen dat de UFO mensen eindelijk wat echte onthullingen krijgen over de geheime ruimte programma’s waar ze zo lang over hebben gesproken.


Ongetwijfeld, zal een van de personen die de bijeenkomst zal bijwonen, geregeld door het WDS tussen het Aziatische geheime genootschappen en het militair-industrieel complex, claimen verbindingen te hebben met de off-wereld militairen. De Aziatische geheime genootschappen beweren ook off-wereld contacten te hebben. De vraag is zal er iets geloofwaardigs worden getoond aan wat zij noemen de “oppervlakte bevolking” van deze planeet, dat wil zeggen mensen zoals jij en ik. Hopelijk zullen we volgende week betere informatie en het bewijs hebben, maar hou je adem maar niet in omdat ons wordt verteld dat disclosure geleidelijk zal zijn, om "mensen niet te shockeren."

(Opmerking wm: Volgens eerdere berichten van Wilcock en Goode zal een geleidelijke disclosure niet geaccepteerd worden, om de cabal geen kans te geven disclosure op een af andere manier te blokkeren).


In ieder geval terug hier op de "oppervlakte" van de planeet, profileren zich symptomen van een systemische ineenstorting van het huidige machtssysteem. Meest recentelijk hebben we het VS "draaipunt naar Azië" gezien wat meer en meer onhoudbaar wordt. De meest recente tegenslagen zijn gecentreerd in de Filippijnen. Daar heeft President Rodrigo Duterte de gezamenlijke patrouilles gestopt met de Amerikaanse marine en beval de Amerikaanse special forces te vertrekken uit Mindanao. Hier is wat rauwe intel over deze kwestie vanuit CIA bronnen in Azië:

"De cover story zoals jullie weten, is dat Duterte heeft opgeroepen tot de terugtrekking van de Amerikaanse troepen in Mindanao, zogenaamd om te voorkomen dat ze worden gedood door de terreurgroep Abu Sayyaf. Welk zoals we weten een black ops terroristische organisatie is gefinancierd door de Grote Jongens ... de echte reden dat de speciale ops troepen daar zijn is om te waken over de reusachtige goud opslagplaats . De kliek is van plan om het heel snel te verwijderen voor hun eigen doeleinden ... Duterte weet dit, en heeft al een voorlopige deal gemaakt met zowel China als Rusland om hen in staat stellen toegang te krijgen tot de locatie. Dit is in ruil voor een 'deel van de actie', alsmede de bescherming tegen het Amerikaanse natte werken [moord] team. Er is een zeer grote hoeveelheid Au [goud] daar opgeslagen daterend van vóór de Japanse Golden Lily operatie.

Dit sluit aan bij de Sultan van Sulu ... en het Borneo goud ... dit is een gevaarlijk spel en er zal een poging worden gedaan om Duterte definitief van het toneel te verwijderen. Hij is zich hiervan al bewust ... mij werd verteld dat de Au zal worden gebruikt als onderdeel van de nieuwe door goud gedekte valuta waarbij China, Rusland, Iran en India ook van de partij zullen zijn bij de aanvang ... andere landen zullen ook meedoen als eenmaal het nieuwe systeem operationeel is ... ze zullen minstens 1 miljoen metric ton nodig hebben om het mogelijk te maken ... het goud is beschikbaar op verschillende locaties hier in Azië ... het percentage goud, dat het nieuwe systeem dekken kan veranderen als meer landen meedoen met hun reserves.”

Dit zal natuurlijk, een ander belangrijk onderwerp zijn van de geheime onderhandelingen volgend weekend.

De situatie in Japan is een ander onderwerp dat eraan komt. De Aziaten zijn op koers met hun plan om Shinzo Abe te vervangen door Renho Murata, die net werd verkozen als hoofd van de officiële oppositie Democratische Partij. Dit betekent natuurlijk dat de Rockefellers en hun agenten, zoals Shinji Kawasaka (die beweert "ongeveer honderd" Japanse politici onder zijn controle te hebben), de verkiezingen in elkaar zal zetten voor de Chinezen, in ruil contanten om hen overeind te houden. De WDS heeft geen problemen met Renho, die een competent individu is, maar zullen ervoor zorgen dat de Rockefeller / Bush / Clinton maffia niet overeind wordt  gehouden met Chinees geld in ruil voor de verkoop van Japan beneden de rivier.

De Rockefeller / Bush / Clinton maffia zal ook zijn weg niet vinden in het Midden-Oosten. Hun vazalstaat, en de belangrijkste bron van hun oliegeld, Saoedi-Arabië, zit nu diep in de problemen, zij zijn hun grootste militaire basis in het zuiden van het land verloren. Een duidelijk teken van wanhoop van dat land is dat ze het kleine Bahrein om militaire hulp hebben gevraagd.


Geïnformeerde niet-koninklijke Saoedi's komen ook in het openbaar naar buiten en zeggen dat het regime zal instorten.


Ook Israël heeft een slechte tijd van dingen. In september tot nu toe zijn ze twee satellieten, twee F16 vliegtuigen, een onderzeeër en een drone verloren, zeggen Pentagon bronnen. De Amerikaanse regering heeft toegestemd in een pakket militaire steun aan Israël, maar Pentagon bronnen zeggen dit is gewoon om militair-industrieel complex fabrieken aan de gang te houden tot het nieuwe financiële systeem in werking treed. Ze zeggen dat de wapens in feite nooit zullen worden geleverd.

Israël is nu publiekelijk ontmaskerd als het hebben van 200 nucleaire wapens en zal binnenkort openbaar worden beschuldigd van 9/11, zeggen Pentagon bronnen.

In Egypte, ondertussen, schrijven overheidskranten dat 911 een inside job was door het Westen gedaan om een invasie in het Midden-Oosten te rechtvaardigen en dat ISIS een creatie van het Westen is. Dat een overheidspublicatie dit zegt is een duidelijke verklaring dat Egypte zich heeft afgesplitst met de Khazariaanse maffia overheersers van de Verenigde Staten.


De Russen op hun beurt, zeggen dat het Amerikaanse leger heeft gehandeld zoals de ISIS luchtmacht nadat de Amerikaanse vliegtuigen meer dan 60 Syrische troepen doodden vorige week. Pentagon bronnen zeggen dat dit een provocatie was georganiseerd door de Khazarianen in een wanhopige poging om een oorlog met Rusland te beginnen. Een oorlog met Rusland "zal niet worden toegestaan," zeggen de bronnen.

De Europeanen zijn ook in een open opstand tegen de Amerikaanse corporate regering en haar Khazariaanse opperheren. In de recentste zet, Deutsche Bank, de grootste bank van Europa, vertelde zojuist  het Amerikaanse Ministerie van Justitie op te hoepelen toen zij probeerden een 14 biljoen dollar boete op te leggen.

Ook in Europa, werd het huis van de gouverneur van de Griekse centrale bank overvallen door de politie. Het onderzoek concentreert zich op centrale bank geld dat naar verluidt werd witgewassen door het Hellenic Center for Disease Control and Prevention.

Dit houd misschien verband met het Clinton Foundation onderzoek, omdat het medische goede doelen heeft gebruikt over de hele wereld voor het witwassen van geld. CIA bronnen hebben deze schrijver voorzien van documenten waaruit blijkt hoe de Clinton Foundation geld witwast in Papoea-Nieuw-Guinea naar farmaceutische bedrijven.

Bovendien, neem alstublieft zes minuten de tijd om te kijken naar deze voormalige president van de Haïtiaanse Senaat die tot in detail beschrijft hoe de Clinton / Bush / Rockefeller criminelen opereren. Kijk tenminste naar de laatste minuut, waar hij zegt dat Amerikaans drugs geld komt via Haïti dat werd gestuurd in "cornflake dozen," en gebruikt om lobbyisten in Washington DC om te kopen.


[Ik liet dit commentaar op de site van Fulford achter:
Het lijkt meer en meer duidelijk dat de Clinton die we zien sinds de 9/11 memorial niet de echte kan zijn, die de echte macht suggereert te zijn - die nooit Trump wilde - zijn wanhopig om de status quo te handhaven. Maar de mensen lijken er niet in te trappen.

Een ander punt, de Chinese lijken te pushen voor UFO / ET disclosure van een of andere soort, met behulp van Fulford als een soort spreekbuis om het zaad te planten. Ik vraag me af of dezelfde allianties in het Oosten degenen zijn die verantwoordelijk zijn voor de aanval op de Cabal schepen in Antarctica, zoals gerapporteerd door de insider Corey Goode. Deze herfst lijkt de speedramp te worden voor grote evenementen. De tijd zal het leren wat er werkelijk komt.]

De herfst revolutie is nu definitief aan de gang.

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl