De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 27 september 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Maandag 26 september 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Maandag 26 september 2016


Verleiding is een mogelijkheid om iets te verkennen wat je nog niet eerder ervaren hebt. Het stelt je in staat om te stoppen en te overwegen wat jouw waarheid is en te kiezen en van daar uit te creëren. Het kan jou ook bewust maken van iets dat binnenin jouw op zoek is om genezen en geliefd te worden. Het is een prachtige kans om zelf te definiëren en uit te drukken wie je bent op een nieuwe, wijzere manier, zonder het creëren van karma en spijt, wat veel meer in lijn is met de verlangens van de bewuste, zich ontwikkelende mens. Jullie zien, Dierbaren, er is een geschenk in alles als jullie maar de ogen en de wijsheid hebben om te zien.


Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl