De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 12 maart 2016

Vanuit de Boodschappen van God Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht / 10 Maart 2016 / Yael en Doug Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
10 Maart 2016 / Yael en Doug Powell

Is het van belang hoe jullie Mij noemen? Helemaal niets, want de definities van het verstand van het ego hebben deel uitgemaakt van diens tactiek om jullie gevuld te houden met barrières van deze essentiële waarheid -- de ervaring van wat het betekent om geliefd te zijn, waarlijk geliefd door jullie Schepper met zo een macht, zo een aanwezigheid, zo een overweldigende vreugde dat jij, het hart van God, op z’n minst volledig functioneert en volledig in Mij levend is. Er is geen afscheiding tussen ons. Dat kan er niet zijn. Maar jullie moeten dit voelen. Niet met het verstand te weten dat het vele dingen noemt … maar in plaats daarvan, moeten jullie deze Liefde zo krachtig ervaren, dat het waarlijk het ego op diens knieën brengt, dat jullie vrij en volledig levend in de waarheid van jullie creatie staan.
Hoe weet je hoe het aanvoelt om geliefd te zijn? Je weet het via je hart terwijl het van Mij ontvangen wordt, en dus kan je zonder te haperen, zonder je resonantie te verliezen en zonder een moment van afscheiding, de macht van magnetische Liefde zijn van deze extase van de glorieuze Liefde welke Ik Ben.  
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
10-03-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net