De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 12 maart 2016

Live Kryon Channeling 166: Kwantum Patroonvorming. 1 / 23 januari 2016 / Lee Carroll / Geplaatst: 12 maart 2016

Live Kryon Channeling 166:
Kwantum Patroonvorming. 1
Deze live channeling werd gehouden in San Antonio, Colorado.
23 januari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 12 maart 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in San Antonio, Colorado.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is een tijd waarop mijn partner opzij stapt. Wij zeggen dit nogmaals zodat jullie weten dat hij geen onderdeel is van het bewustzijn van de boodschap. Channelen kan mysterieus en vreemd voor jullie zijn omdat het gebruik maakt van het menselijk intellect, de ontwikkeling, de stem, volwassenheid en wijsheid, maar de boodschap komt ergens anders vandaan.