De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 10 maart 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 643: Weren planten magnetisme af? / 10 maart 2016 / Lee Carroll


643: Weren planten magnetisme af?
10 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG:  Lieve Kryon. Ik heb jouw boeken gelezen (alleen degene die in het Nederlands zijn vertaald), en ik heb een Franse vriendin die hen ook leest. Zij zegt mij dat het ongezond is om bij elektrische stroomdraden te leven. (hoogspanning etc.) Zij zegt dat de cactus (die normaal voorkomt in de woestijn en in tropische landen) helpt om de negatieve effecten van de elektriciteit ongedaan te maken.

ANTWOORD:  Inderdaad hebben wij gezegd dat jullie op zijn minst metingen zouden moeten doen (gaat heel makkelijk) om te zien of jullie in een magnetisch veld leven dat veroorzaakt wordt door de nabijheid van draden met een hoog voltage in de lucht van de omgeving waar jullie wonen. Niet alle draden zijn slecht. Sommigen geven alleen maar communicatie door en andere hebben een laag voltage. Degene die het gevaarlijkst zijn, zijn degene die heel groot zijn en de stroom van stad naar stad transporteren.