De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 30 november 2015

De Parijse klimaat-conferentie / 28 november 201

De Parijse klimaat-conferentie
28 november 2015

Rudo de Ruijter, Onafhankelijk onderzoeker,
Met speciale dank aan klimatoloog Professor Patrick J. Tyson

Wanneer rekenkundigen door politici betaald worden om klimaatgegevens te interpreteren, dan kun je van te voren inschatten, dat ze hun opdrachtgevers tevreden zullen stellen.

Ja, het klimaat verandert. En ja, het is zeer waarschijnlijk, dat ook het menselijk handelen daar aan bijdraagt.

Eén ding is echter hoogst onwaarschijnlijk: dat CO2 hier een grote rol in speelt. In alle historische gegevens wordt een opwarming van het klimaat gevolgd door een toename van CO2 en niet omgekeerd.

De CO2-molecule leent zich nauwelijks voor het opwarmingseffect, dat de campagne van de VN er aan toeschrijft. Waterdamp, bijvoorbeeld, heeft enorm veel meer effect. Een 4% verhoging van het waterdamp-gehalte in de atmosfeer heeft evenveel effect als een 100% verhoging van het CO2-gehalte.

Dus voordat je met de VN mee bazuint, dat CO2 de boosdoener is, doe je er goed aan je iets over de klimaatfactoren te lezen om op z'n minst een idee te hebben welke factoren een rol spelen.


En in deel 3 kom je er ook achter waarom ze bij de VN geen campagne tegen waterdamp voeren, en wel tegen CO2.

Zouden meer mensen dit artikel moeten lezen?
Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht!
3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 = 3,486,784,401