Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 7 december 2013

Oproep tot openlijke samenwerking en wereldvrede 2013-12-07 – Ashtar – via Micha Beuger


Oproep tot openlijke samenwerking en wereldvrede

2013-12-07 – Ashtar – via Micha Beuger

Dierbare bewoners van planeet Aarde,

Al zeer lang bewaken wij jullie veiligheid en verrichten hierbij handelingen, waarvan het nog niet haalbaar was om die zelf te doen. Zo hebben wij jullie beschermd tegen diverse natuurrampen en aanvallen van buitenaf. Minder bekend is, dat wij ook veel aan jullie te danken hebben. Jullie verrijken ons bestaan en het is voor ons een feest om voor en met jullie te werken. Als waardering, willen wij jullie binnenkort enkele geschenken geven. En vanaf dan openlijker met jullie samenwerken. De meest geschikte datum hiervoor is 2013-12-21 ofwel de aanstaande winterzonnewende. Omdat dit voorstel jullie mogelijk overweldigt en jullie er wellicht voor kiezen om voor zulke kwesties meer voorbereidingstijd te nemen, zouden wij voor die beslissing alle begrip tonen. Het eerstvolgende alternatief is 2014-03-20, dus de lente-equinox van komend jaar.Wat er vlak NA de gebeurtenis zal plaatsvinden - Elizabeth Trutwin 5 december 2013

Wat er vlak NA de gebeurtenis 
zal plaatsvinden


Een Boodschap van Sananda

Via Elizabeth Trutwin
5 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet allemaal! Dit is Lord Sananda.

Een week tot tien dagen NA De Gebeurtenis – Bekendmaking – Aankondigingen en Arrestaties – er zullen landingen komen.

Als de Gebeurtenis nadert zullen jullie massaal schepen van de Galactische Federatie zien die boven jullie grootste steden hangen. Een paar dagen later zullen wij met de landingen beginnen.

Wat jullie daarna zullen ervaren is het weerzien met de Geascendeerde Meesters die terugkomen naar de Aarde. De Goden van Egypte, Rome, Griekenland, de grote Koningen van China, India, Arabië, elke geascendeerde meester, Aartsengel, elk Sterrenwezen.

LORD ASHTAR Meditatie voor 12 december 2013 Elizabeth Trutwin

LORD ASHTAR
Meditatie voor 12 december 2013

De Portaalopening naar de Overgang naar de Nieuwe Aarde

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.Een wereldwijde Meditatie met Lord Sananda en Lord Ashtar

Dit is Kalki Maitreya door Elizabeth Trutwin op 5 december 2013.

Gegroet, strijders voor het Licht, Grondbemanning.

Jullie zijn puur bewustzijn. Jullie zijn Heel. Jullie zijn compleet. Jullie zijn verlicht. Jullie bezitten grote kennis. Deze illusie waarin wij leven, die wij geschapen hebben, is niet blijvend. Nu de Aarde zich opwerkt vanuit de niet-realiteit, droom niet. Word wakker! Jullie dromen. Ontwaak! Sta op! En wees jezelf. Jullie bezitten alle liefde, alle vreugde, de nectar van onsterfelijkheid.

Kom tot jezelf. Kom uit de sluier van illusie. Verwijder die sluier! Jullie hoeven niets achter te laten. Jullie hebben alles wat jullie nodig hebben. Jullie zijn de belichaming van vrede, voorspoed en liefde.

SALUSA opnieuw via MIKE QUINSEY 5-December- 2013


Mike Quinsey Channelt SaLuSa Weer!

Hallo Vrienden,
Ik voel me nu meer zoals mijn oude zelf en heb geprobeerd om SaLuSa weer te channelen. Ik heb geen absolute manier om zeker te weten of ik succesvol was, maar ik heb de boodschap met Steve Beckow nagetrokken die goed geplaatst is om mij een mening te geven. Hij is er tevreden over dat het zeer waarschijnlijk van SaLuSa afkomstig is. Dus ik zal nu de boodschappen aan hem toeschrijven aangezien ik compleet gelukkig ben over diens oorsprong. Dit is ook gebaseerd op een vriendin, Nancy Tate, die het natrok bij haar contacten in de geest, en hun boodschap was als volgt:
"Mijn dierbaren, het is tijd voor de voortzetting van de boodschappen door jullie van mij, SaLuSa, en ieder ander die mag voelen dat de tijd juist is. Wij zijn allemaal in synchroniciteit met jou en we vragen dat je niet alleen de boodschappen doorbrengt zoals je voelt, maar dat je ook weet dat wij hierin voor 100% bij jou zijn en bij alles dat je doet. Het is zeer uitdagend voor sommigen om in zichzelf te geloven in deze tijd van ascentie. Ik verzeker jullie beide, in feite, dat het tijd voor jullie beide is om informatie door te brengen welke voor deze tijden relevant is. Welkom terug, en 'Tally ho!'"
Dus ik zal doorgaan om één keer in de twee weken op een vrijdag één channeling van SaLuSa uit te sturen. Als alles goed uitpakt zal ik zeker over enige tijd op een wekelijkse basis de boodschappen weer uitsturen.
                In Liefde en Licht. Mike Quinsey 


SaLuSa  Opnieuw via Mike Quinsey!!
5-December-2013.

vertaling Rob

De dingen bereiken nu met zo’n grote snelheid hun voltooiing, dat jullie een open mind moeten houden en bereid zijn je ervan te verzekeren dat je met de stroom meegaat. Oude overtuigingen worden heftig door elkaar geschud, en dit gebeurt expres en is bedoeld om jullie in het Nieuwe Tijdperk te brengen. Velen ervan dragen een zekere mate van waarheid in zich die voldoende was om jullie in staat te stellen je voeten te plaatsen op het pad naar realisatie, maar ze zijn niet langer adequaat voor de enorme veranderingen die plaatsvinden. De tijd wanneer jullie de mogelijkheid zal worden gegeven om je trilling naar een zodanig peil te verhogen totdat uiteindelijk alleen de waarheid zal bestaan nadert snel. Jullie zijn al op dat pad naar complete verlichting, en veel hulp wordt gegeven om er voor te zorgen dat jullie alle kans hebben om je ascentie af te maken. 

Er gebeurt zoveel rondom jullie, dat jullie verwarrend kunnen vinden, maar als je maar je intuïtie volgt en binnenin jezelf kijkt, dan zul je de antwoorden hebben. Gebruik zoals altijd je onderscheidingsvermogen en weet dat boodschappen van Licht en Liefde altijd een speciaal gevoel bij zich dragen en nooit de lagere vibraties dragen die geassocieerd worden met negativiteit. De periode die jullie binnengaan is al van een hogere trilling dan die welke jullie relatief kort geleden hebben ervaren. De tijd gaat door te versnellen en het is jullie bewijs van het hogere trillingsniveau waar jullie nu in zitten. Hoe meer je jezelf centreert en focust op je Licht, hoe meer je voorbereid zult zijn op de toenemende trillingen die voorbestemd zijn je uit de dualiteit op te heffen. 

Aisha North Een Korte Update Aangaande de Energieën 7 December 2013

Aisha North en de Constant Companions

Een Korte Update Aangaande de Energieën

7 December 2013

Jullie hebben misschien een kleine stilte in de handelswijzen opgemerkt, een kleine adempauze zo je wilt, een kans om achterover te leunen en echt te beginnen jezelf in al jouw glorie te zien? Want wederom, is dit waar het allemaal over gaat, een kans om een stap terug te nemen van de drukte van jullie dagelijkse leven en naar binnen te stappen, de deur te sluiten en jouw eigen innerlijke heiligdom binnen te gaan, waar je kunt beginnen vertrouwd te raken met de echte essentie van wie je werkelijke bent. Want jullie zijn zoveel meer dan dat jullie denken, en zelfs als dit een boodschap is die wij steeds maar weer opnieuw herhaald hebben, is het een boodschap waarmee wij door zullen gaan deze te prediken totdat de laatste van jullie op diens knieën in verbijstering neergevallen is vanwege het voor de allereerste keer zien van de echte jij. En ja, dit zal tijd nemen, maar het zal inderdaad sneller gebeuren dan velen van jullie denken, want nu, heeft dit proces van jullie van het openen van deze deuren binnenin jullie, zeer zeker een geheel andere betekenis aangenomen.

Want wij zijn ons meer dan bewust van de schijnbare eindeloze processie van innerlijke deuren waar zovelen van jullie zich gedurende al deze jaren doorheen gewaagd hebben. Sommige van hen hebben jullie kruipend op handen en knieën betreden, bijna in wanhoop, en volledig uitgeput van de lange afstanden welke jullie daar brachten. Door andere deuren zijn jullie nochtans met plezier heen gesprongen, met jullie armen in de lucht het ondertussen uitschreeuwend van vreugde. En nu, zullen steeds meer van jullie het laatste beginnen te ervaren, aangezien jullie het al klaargespeeld hebben om jullie weg door zoveel van deze oude beperkingen heen te werken die ertoe dienden om jullie in frustratie en wanhoop op jullie knieën te sturen.

Kryon: Over opvoeden van Indigokinderen 7 december 2013

Kryon: Over opvoeden van Indigokinderen
Lee Carroll
7 december 2013In het boek ‘Samenwerken met God (praktische informatie voor het nieuwe millennium)’ van Kryon, is een hoofdstuk gewijd aan de ‘Indigo Kinderen’. Lee Carroll is de man die berichten ontvangt van Kryon . In dit zesde boek van Kryon vat hij samen wat Kryon heeft verteld over de Indigo kinderen, Indigo verwijst naar de hoofdkleur van de ‘aura’s van deze kinderen . Dus, de volgende onderdelen zijn niet letterlijk gechannelde boodschappen. Het hoofdstuk omvat 13 pagina’s, en ik koos een paar uittreksels. Als je echt geïnteresseerd bent in Kryon, die de term “Indigo kinderen” als eerste noemde: koop het boek!

Een van de meest verbazingwekkende eigenschappen van de New Age gaat komen van de wiegen van duizenden huizen in de hele wereld. De nieuwe kinderen van de ‘Indigo’ kleur zijn en masse aangekomen en zijn al onder ons. Soms denk ik dat dit is wat is voorspeld als de ‘de massa landing “(grapje)!


 

Oth channeling: De zesde maand van 2013. Ellen Rauh 6 juni 2013


Oth channeling:
De zesde maand van 2013.
Ellen Rauh
6 juni 2013

Wij willen graag een boodschap doorgeven voor jullie allemaal en voor op het web.

Wij meldden in de besloten avond dat de zesde maand een speciale maand zou zijn. Een maand met orkaankracht. Alles is intenser. Op alles zit als het ware een sterkere lading. Dit is wat je ziet gebeuren momenteel op de planeet Aarde. Het weer lijkt in de war. Dit was te voorspellen. Maar niet met statistieken. Als mensen weer meer en meer zouden vertrouwen op oude kennis, op voorkennis, was dit nog niet te voorkomen geweest. Maar dan waren ze wel voorbereid geweest.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 6 december 2013

Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag  6 december 2013
Velen van jullie zou graag van dienst zijn, maar je voelt dat je niet genoeg tijd hebt, of genoeg geld, of genoeg vaardigheid om een verschil te maken. Wat jullie je niet realiseren, is dat door het behouden van jullie hoogste uitlijning jullie jezelf van dienst zijn , je omgeving, je lichaam, je werk, de rasters, de planeet, de mensen om je heen en iedereen die ermee in contact komen. Kleine handelingen van dienst, van liefde en van vriendelijkheid, kan een diep krachtig effect hebben op anderen. Verder is het cumulatieve effect van deze handelingen, wat het creëren is van de verschuiving van het bewustzijn op jullie planeet op dit moment. jullie goede daden hoeven niet grandioos te zijn om een verschil te maken . Het zijn de mensen die verblijven in hun hoogste uitlijning en de authentieke verandering worden die zij collectief willen zien, wie zich zullen verankeren in de energieën van dit nieuwe tijdperk van verlichting.


~ Aartsengel Gabriel ~

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter #4761 De Wereld is Relatief voor Jou / 7 december 2013

De Wereld is Relatief voor Jou

Zaterdag 7 december 2013


God zei:

Als je aanstoot genomen hebt, dan heb je aanstoot genomen. Je nam het. Je accepteerde het. Je hoefde geen aanstoot te nemen, maar je deed het. Je nam deel. Je verbond jezelf met een opmerking die iemand maakte, of je voelde je gekwetst door de toon van een stem, of een uitdrukking op het gezicht van een ander, of een gebaar, of een blik in iemands oog.

Aangezien je jouw broeders hoeder bent, moet je in zo’n geval verantwoordelijkheid voor jezelf nemen. Niemand maakt dat jij aanstoot neemt. Op een andere dag, als je uitbundig blij bent, zou je geen aanstoot nemen. Je zou te blij zijn om aanstoot te nemen. Wat zou het jou ook maar kunnen schelen wat iemand zegt als je net een miljoen gewonnen had of de man van jouw dromen jou gevraagd had met hem te trouwen?

Een Schrijven van de Schepper 6 December 2013 - Jennifer Farley

"Ontoereikendheden"

6 December 2013 - Jennifer Farley

Gedachten van ontoereikendheid worden gewoonlijk gegenereerd door oordelen van anderen van wat zij gewaarworden als fouten in jou. Je kunt kiezen om door te gaan om jouw macht weg te geven en deze "minder dan" gedachten te voeden of je kunt hen loslaten en weten dat Het Universum jouw volmaakt en aangenaam en prachtig maakte net zoals je bent. Vrije wil, zoals altijd, is van jou en van jou alleen.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

vrijdag 6 december 2013

SaLuSa via Madad 06 december 2013

SaLuSa
via Madad
06 december 2013

Er zijn momenteel heel veel vragen in jullie denkgeest, en wij weten dat jullie deze graag beantwoord zien. De antwoorden zijn reeds aanwezig in jullie hart Lieve Mensen, allemaal, en het moment dat jullie ze duidelijk zullen horen nadert snel met het afronden van jullie verandering. Weet dat niemand jouw antwoorden kan aangeven, wij kunnen jullie alleen de weg laten zien die naar dit weten leidt, omdat altijd jij degene bent die bepaalt wanneer het juiste moment daar is om het antwoord te ontvangen, en met het accepteren van die kenniservaring verkrijg je het beste begrip ervan die er is, verborgen binnenin iedere ervaring. Dus wanneer je nog steeds voelt dat je denkgeest bezet is met zoveel vragen, vraag jezelf dan simpelweg wat er voor nodig is om te doen om gereed te zijn, om voorbereid te zijn om in het Nieuwe te stappen en zeker weten zal het antwoord komen en zal je zonder twijfel laten over hetgeen je te doen staat. Op dat moment van jouw eigen realisatie, zullen de meeste antwoorden geopenbaard worden door je hart, en zul je niet langer terug gehouden worden , en wanneer je beslist om alles af te ronden wat nodig is, is het altijd afhankelijk van je vrije wil van keuze.

" Begin 2014: De Verschuiving van de Collectieve Werkelijkheid" 6 December 2013 Sandra Walter

Sandra Walter
" Begin 2014: De Verschuiving van de Collectieve Werkelijkheid"
6 December 2013

Geliefde Volksstam van het Licht, het moment van openbaring heeft zich gepresenteerd. Gaia neemt het masker af om haar 4D verschuiving in het begin van 2014 te ontsluieren. Ontwaakt of niet, hier komt ze. Ten langen leste, staat de massale ontwaking op het punt om te beginnen.  
De fotonische lichtgolven die de planeet penetreren zullen doorgaan in intensiteit toe te nemen. Aan het einde van December, zal de Ascenderende volksstam naar 5D diepgaande verschuivingen in het bewustzijn ervaren, met belangrijke versterkingen van Januari doorgaand naar de Equinox in Maart. Deze zijn uniek jegens jullie niveau van Licht en bereidheid om een verbintenis met het onbekende aan te gaan.
Het onontwaakte collectief zal (eindelijk) ongewone veranderingen gaan zien - en ermee beginnen om hun werkelijkheid in vraag te stellen. Ik bespeur dat de meesten afgeleid zullen zijn door de Aarde veranderingen of persoonlijke fenomenen voordat zij zich realiseren dat Eenheid/Eensgezindheid het doel is van deze evolutionaire overgang, hoewel grote golven van ontwaking verwacht worden in het begin van 2014.


Terug op het Moederschip - Deel 5 "Wat Is Een Overziel?" 3 December 2013 / Dr. Suzanne Lie

Terug op het Moederschip - Deel 5
"Wat Is Een Overziel?"

3 December 2013 /
Dr. Suzanne Lie
 
Mytrian Spreekt:
Nadat wij onze zeer genante vraag van, "Wat is een Overziel?" gesteld hadden, straalde de Arcturiaan wat aanvoelde als een begrijpende glimlach uit. Met oneindig geduld zei de Arcturiaan,
"De zevende dimensie is de resonante Overziel frequentie,
de achtste dimensie is de resonante frequentie van de Planetaire Logos,
de negende dimensie is de resonante frequentie van de Zonne Elohim,
de tiende/elfde dimensies zijn de resonante frequentie van de Stellaire Elohim,
en de twaalfde dimensie is de resonante frequentie van de Bron.
"Echter, expressies van ZELF voorbij de zevende dimensie vervagen en vermengen in/naar ÉÉN grote kosmische dans. De Overziel is verantwoordelijk voor diens vele Zielen in de dimensies onder de zevende. De vele Zielen die leden van een Overziel zijn kunnen elk van de lagere dimensionale werelden, werkelijkheden, galaxies en planeten bewonen, terwijl de Overziel hen vanuit de zevende dimensie overlicht.  
"Op hun beurt, overlicht elk van de lagere dimensionale expressies van de Overziel hun vele persoonlijke incarnaties op/in de lagere dimensionale galaxies en planeten.

7 manieren om je pijnappelklier Te Ontgiften

7 manieren om je pijnappelklier
Te Ontgiften

GFP Commentaar: De pijnappelklier verbindt ons met de Bron = God = Hogere Zelf. Daarom is het belangrijk om het schoon te houden van onzuiverheden.

Hoe de Pijnappelklier Wordt Verkalkt
Naarmate we ouder worden en meer gifstoffen verzamelen in ons lichaam, begint de pijnappelklier te verkalken. Publieke vijand nummer een is Sodium Fluoride, die zoals u zult begrijpen, wordt gevonden in het meeste drinkwater in de beschaafde wereld. Het wordt natuurlijk ook gevonden in vele tandpasta's.

Andere dingen die leiden tot verkalking van de pijnappelklier zijn:
  • Alcohol
  • Cafeïne (vergeet niet het is aanwezig in thee en koffie )
  • Dieet hormonen
  • Kwik (in de meeste vis)
  • De meeste bewerkte voedingsmiddelen
  • Geraffineerde suiker
  • Tabak
Wees voorzichtig met Kwik

Op deze dag van je leven 6 december 2013

Vrijdag 6 december 2013

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…..


... dat de hoogste gedachte denken de veiligste mentale oefening is.

Laat je niet verleiden om de kleinste gedachte te denken of je verwachtingen te verlagen, zodat alles daar boven
zal worden beschouwd als een "gewin" voor jou.

Je hebt al verloren ...
Jouw veiligheid zal niet gevonden worden in hard werken om teleurstelling te vermijden, maar in weinig werken om meer en meer leven te produceren.


Leg de lat hoog.
Ga op een gemakkelijke manier verder.
Vertrouw op God.Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Jeshua "Galactische Energie" December 2013 / Judith Coates

Jeshua
"Galactische Energie"
December 2013 / Judith Coates

Geliefde, ik wilde met je over een zeer interessante en krachtige verandering in energie spreken die nu staat te gebeuren en gedurende enige tijd aan zal houden. Jullie wetenschappers bestudeerden jullie melkwegstelsel, de sterren, de hemellichamen die jullie in het holst van de nacht en in de ochtend zien, de hemellichamen die wij tweeduizend jaar geleden samen gadesloegen.

Jullie wetenschappers volgden en bekeken hen om de verschillende patronen van de zonnestelsels te zien en nu zijn jullie op een plaats gekomen waar, vanuit heilige Moeder Aarde, een helder pad loopt naar het centrum van jullie sterrenstelsel. Er bevindt zich geen ander zonnestelsel tussen jullie en het centrum van wat jullie de Melkweg noemen, het sterrenstelsel waar jullie je in bevinden.

En hiermee is er een opening ontstaan waardoor, waarlijk, veel energie naar heilige Moeder Aarde stroomt, naar jullie eigen zon en jullie zonnestelsel. En omdat jullie samen met heilige Moeder Aarde deel uitmaken van het zonnestelsel, bevinden jullie je op een directe verbindingsweg naar een opening voor deze energie en kunnen jullie deze, vanuit het ware centrum van jullie eigen sterrenstelsel, rechtstreeks voelen. Dat is de verschuiving waar het nu allemaal om gaat en waar jullie al enige jaren over gehoord hebben. 

Heavenletter #4760 Laat Liefde Volstaan / 6 december 2013

Laat Liefde Volstaan

Vrijdag 6 december 2013


God zei:


In menselijke termen is er goed en er is verkeerd. Geen twee mensen denken precies gelijk. Geen twee mensen zijn het eens over alles. Waar wordt gezegd dat ze dat moeten? Toch zijn er moeilijkheden bij het toestaan van een ander gezichtspunt of een andere mening. Waar gaat deze behoefte aan overeenstemming eigenlijk over? Wat staat op het spel?

Dus wat maakt het uit als iemand behoort tot de een of een andere religie of politieke partij? Wat maakt het uit of iemand het op de ene manier ziet en jij op een andere. Wat is er zo allerbelangrijks?

O, ja, bied aan om het ruim te overwegen, nochtans is overeenstemming een ander verhaal. Zelfs als je niet akkoord gaat, wees attent en begripvol. Jij kunt aardig zijn en vriendschap aanbieden. Wie zei dat een ideale overeenstemming de enige manier is om er mee om te gaan? Er zijn vele kleine oorlogen uitgevochten over kleine dingen.

Aartsengel Michael "In Zekere Zin, Trekken Wij ......5 December 2013 / Ron Head

Aartsengel Michael
"In Zekere Zin, Trekken Wij Nu Dichter Naar Jullie Toe…"
5 December 2013 / Ron Head

Wij zouden vandaag willen spreken over het onderwerp van overzichtelijkheid.


Zoals jullie je er meer dan goed bewust van zijn, wanneer het ook is dat de communicatie tussen het fysieke en het non-fysieke op deze manier gedaan wordt, bedoelend telepathisch, is er altijd het één of andere niveau van vervorming. Dit is verschuldigd aan de noodzakelijkheid van het gebruiken van de vermogens van de ontvanger. De geest van de ontvanger is erbij betrokken, wat in/naar het proces de ervaringen en geloven/overtuigingen, de emoties en de angsten brengt, alsook de grotere of kleinere woordenschat en het begrip van het kanaal. 


Velen van dezen die wij kiezen om op deze manier te werk te stellen maken grote inspanningen om te verzekeren dat zij zo duidelijk als maar mogelijk is zijn wanneer zij betrokken zijn in dit proces. Velen maken het hun doel om zichzelf voortdurend te verbeteren. En ook wij doen ons deel in zowel het opschonen van hun bekwaamheden om te ontvangen als in het voortdurend aandringen dat zij gefocust en geconcentreerd blijven aangaande het altijd net een beetje beter te zijn. Wij brengen deze boodschap naar jullie toe zodat jullie je comfortabel mogen voelen met wat je leest of hoort wanneer het ook is dat de boodschap met waarheid voor jou resoneert. Maar wij hebben een andere reden voor het aankaarten van dit onderwerp in deze tijd.

Een Schrijven van de Schepper 5 December 2013 - Jennifer Farley

"De Verzameling"
5 December 2013 - Jennifer Farley

Je bent slechts een verzameling van jouw ervaringen; de prachtige, tragische, liefdevolle en gruwelijke. Jouw WARE wezen straalt wanneer jij beseft dat jij niet de som maar het geheel van hen bent.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/