Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 10 augustus 2013

Live Kryon-channeling: Het onvindbare Akasha. 10 augustus 2013

Live Kryon-channeling:

Het onvindbare Akasha.

Deze live channeling werd gehouden in Minneapolis,
Minnesota  op 10 augustus 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.Om de lezer  te  helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen.  Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in   Minneapolis, Minnesota.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Mijn partner stapt uit zijn bewustzijn op een manier die hij al jarenlang heeft beoefend. Dit is geen makkelijk menselijk attribuut want nog steeds wil de mens compleet en totaal de controle over deze dingen hebben die het meest betrekking hebben op zijn overleving. Een daarvan is het bewustzijn en de channeling die jullie nu bij hem zien is een beetje anders dan die van het verleden. Wij hebben dit al eerder gezegd, dat er tijdens dit proces geen overname van de mens is. In plaats daarvan is er een samensmelting, een partnerschap, en dat is hetgeen jullie zien. Als mijn partner dus een stapje terug doet, wacht hij af en kijkt naar alles dat er gebeurt. Hij is zelfs in staat om het later op te schrijven als dat nodig is.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Vrijdag 9 Augustus 2013


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 9 Augustus 2013


Dierbaren, wij begrijpen dat de verschuiving waar jullie doorgaan soms ongemakkelijk kan zijn. Jullie weten niet zeker hoe jullie nieuwe landschap eruit zal zien en voor velen van jullie, is jullie oude wereld uiteen gevallen. Je bent in wat kan aan voelen als een energiek niemandsland, en het is gedurende zo'n tijd dat twijfel kan beginnen binnen te kruipen

Als je merkt dat je in een ongemakkelijke fase zit, raden wij je aan overgave en doorstroming te omarmen. Vind die vonk van geloof en waarheid bij je kern die zonder twijfel weet dat alles goed is. Weerstand zal alleen maar leiden tot meer ongemak. Jullie, als menselijke wezens van licht creëren een gloednieuw tijdperk, en hebben eindeloos ondersteuning ter beschikking. Werk samen met jullie helpers! 

Weet dat je niet alleen bent. Met de intentie om met gratie en gemak voorwaarts te gaan. Weet dat verder gaan met overgave, stroming, vertrouwen en geloof de manier is om jullie levensexpressie te navigeren voor het hoogste goed van ALL. Het is ook de manier om te landen in jullie gloednieuwe perspectieven op de meest directe en comfortabele manier als mogelijk.


~ Aartsengel Gabriel ~Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


THE NEW SCRIPTURES, Chapter 3


THE NEW SCRIPTURES

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter 3

Channel:  Kathryn E May, PsyD

August 9 2013It is I, Sananda.

It has long been believed that God punishes those who do not believe in him or that those who do not accept the concept of One God will be condemned to a terrible afterlife. Along with that belief system is often included the belief that those who do not accept me, Jesus, as their Savior will suffer a similar fate - burning in Hell, or cast out of the glory of Heaven.

I wish to state emphatically and without conditions that none of these beliefs are true. Let me respond to each part of these familiar and pervasive beliefs.


9e Formatie 2013 Robbert van den Broeke 07 augustus 2013


9e Formatie 2013

Robbert van den Broeke

07 augustus 2013In de avond van 6 augustus was Robbert thuis en had gezelschap van zijn goede vriend Roy Boschman. Middenin een gesprek vertelde Robbert ineens dat hij een zeer onrustig gevoel had, alsof er weer iets stond te gebeuren. Dit keer kwam het gevoel dus vanuit het niets. Hij probeerde contact te maken met de energie en kreeg toen heel duidelijk ‘Goudbloemsedijk’ door. Dit kon eigenlijk maar één ding betekenen…. Robbert vroeg dan ook aan zijn vriend of ze meteen konden vertrekken. Robbert kende gelukkig de weg en dat was maar goed ook aangezien deze straat flink achterin de polders bleek te liggen.

Tijdens deze autorit vertelde Robbert dat hij een formatie in zijn hoofd zag die bestond uit een ring met daaromheen een aantal cirkels. Nog nooit eerder was er in deze straat een formatie verschenen en het kostte dan ook enige moeite voordat ze hem gevonden hadden. Hij lag op een veld waarvoor je eerst nog een stukje een doodlopend zijstraatje in moest. Het was heel donker en de formatie was slecht te zien. 

Mary "Cirkels van Licht" Juli 2013 / Pamela Kribbe

Mary
"Cirkels van Licht"
Juli 2013 / Pamela Kribbe 
Lieve vrienden, Ik Ben Mary, op Aarde de moeder van Jeshua. Het is zo'n vreugde voor mij om tussen jullie in te zijn, om in jullie cirkel van Licht te zijn. Ik wens om deze ochtend met jullie te vieren, en om jullie te omwikkelen in een mantel van zoete liefde, zeer licht en vriendelijk - voel het.

Jullie harten hebben behoefte aan Licht. Voor jullie allemaal, is dit een zware plaats om te zijn. Jullie natuurlijke staat van zijn is vreugde, speelsheid, creativiteit. Jullie voelen je vaak verstikt door de zware energieën op Aarde, en jullie voelen je afgesloten van Thuis. Ik wil de energieën van Thuis, de originele bron, vandaag naar jullie toe brengen. Dus adem het in en herinner je wie je bent. Ik wil dat jullie je in het Licht baden van jullie ziel en in de verbindingen tussen onze zielen.


Stel je voor dat het Licht van herverbinding en eenheid door jouw gehele lichaam heen stroomt. Verzeker je ervan dat deze stroming ieder deel van jouw lichaam bezoekt, specifiek de delen die behoefte aan genezing hebben. Laat het helemaal omlaag naar jouw voeten stromen. Er is nu een halo van Licht om ons allemaal heen. Voel hoe jij je kunt ontspannen en veilig kunt zijn binnenin deze halo van Licht, hoewel je zou kunnen bespeuren dat sommige delen van jou moe zijn en zwaar aanvoelen. Dat is oké - laat alles zijn zoals het is.vrijdag 9 augustus 2013

El Morya Het Pad door de Leeuwenpoort en de Merkabah Uitlijning 9 Augustus 2013 / Méline Lafont

El Morya
Het Pad door de Leeuwenpoort en de Merkabah Uitlijning
9 Augustus 2013 / Méline Lafont

Bij voorbaat gegroet, Ik Ben Meester El Morya. Ik breng mijn dankbaarheid tot uitdrukking voor deze kans om een boodschap met jullie allemaal te delen, want er is veel om over te praten aangezien er deze dagen veel aan het plaatsvinden is, en wij de kans niet zouden willen missen van het delen van onze energieën met jullie. Het heeft allemaal te maken met de volgende laag van een ui welke gereed is om eraf te komen en daardoor wederom nieuwe lagen ontbloot die toestaan voor verder groei en ontwikkeling.
Zoals algemeen bekend is, heeft iedere laag diens eigen doel en samenstelling waarvoor een bepaalde volwassenheid bereikt moet worden voordat de volgende laag zich zal ontvouwen en de oude laag diens doel vervuld heeft in dit gehele groeiproces. Dit is waar Ascentie helemaal over gaat en terwijl iedere laag diens eigen doel met zich meebrengt en diens eigen functie dient, zo ook zal de Ascentie zich ontwikkelen aangezien iedere verschuiving een volgend intens proces bevat waar vele individuen van kunnen leren, en uiteindelijk kunnen ervaren dat het hen naar de volgende verschuiving leidt.

Jezus: Wees Niet Ontmoedigd door het in de Media Gerapporteerde Geweld /John Smallman op 07 augustus 2013

Jezus: 
Wees Niet Ontmoedigd door het in de Media Gerapporteerde Geweld
John Smallman op 07 augustus 2013
Fotokunst - Liefde - Haat Relatie: door Delacorr

Ik wil jullie alleen maar geruststellen over Gods oneindige Liefde voor jullie, voor de gehele mensheid, en dat is het meest echte ding waar je aandacht aan kunt besteden en je op kunt focussen.  Het lezen dat je net hebt gedaan, de afschuwelijke activiteiten verduidelijkend, begaan door mensen van vele verschillende religieuze overtuigingen ‘uit naam van God’ gedurende de eeuwen, is schokkend.  Maar vergeet niet dat de fysieke omgeving die jullie als belichaamde mensen ervaren onwerkelijk, denkbeeldig, illusoir is, en hoewel de afschuwelijke behandeling van sommige mensen door andere mensen, om welke reden dan ook, monsterlijk, gruwelijk, en gewetenloos is, heeft dat niet echt plaats gevonden.
Dat is heel moeilijk voor jullie om te begrijpen omdat jullie zo'n overtuigende illusie hebben gebouwd, en omdat jullie lichamen intense pijn – fysiek, emotioneel en psychologisch – kunnen ervaren en (zullen) ervaren, wanneer ze worden mishandeld of gemarteld.  Ook degenen die pijn toebrengen aan anderen, lijden, zelf, onder de meest verschrikkelijke angsten en overtuigingen, en slaan in doodsangst van zich af – doodsangst die ze voor zichzelf weigeren te erkennen en derhalve onder een mantel van ontkenning begraven.  In angst zijn is als met de rug tegen de muur staan zonder hoop op ontsnapping en geen plek om naartoe te gaan.  Jullie hebben daarvoor een uitdrukking: ‘Tussen een rots en een harde plek zitten’ (‘To be between a rock and a hard place’).  Dus begin je van je af te slaan!  Het lijkt echt dat je geen andere optie hebt, want je hebt gezien dat anderen werden gekwetst en zelfs gedood toen ze ervoor kozen om zich niet te verdedigen tegen krachtige aanvallen.


Manuscript van overleving - deel 340

"Jullie Reactie op Deze

 Razende Stormen is Zeer 

Individueel…"

9 Augustus 2013 / Aisha North


De tijd rolt maar door, en jullie zijn misschien meer dan een klein beetje verlangend om te weten te komen waar deze energetische opwaardering in zal resulteren. Voor sommigen, kan het aanvoelen alsof zij bij de zomen uiteen beginnen te vallen, en jullie zullen aan jezelf vertellen, "Ik kan dit eenvoudig niet langer meer aan". Maar voor anderen, kan het zijn dat zij om zich heenkijken en denken, "Waar zijn deze zware perioden van energie waar de anderen aan schijnen te lijden? Ik voel helemaal niets, ben ik hier iets verkeerds aan het doen, of ben ik buiten alles gelaten?" Op beide punten kunnen wij ferm zeggen dat alles inderdaad goed is, en je staat niet op het punt in stukjes uiteen te vallen, noch sla je welke van de aanpassingen dan ook over.

Want wederom moeten wij jullie eraan herinneren dat zelfs als deze stormen op zo heel veel manieren razen, dat de manier waarop jullie op hen reageren zeer individueel zal zijn. Sommigen van jullie zullen precies dezelfde fysieke en mentale symptomen hebben welke deze energetische emissies vergezellen, en dus, zullen jullie vertroosting vinden in het feit dat je niet alleen bent met het je min of meer te voelen dat je door deze stormen de vernieling in geholpen wordt. Terwijl voor anderen, hun reis er eentje zal zijn die waargenomen kan worden als meer enkelvoudig, en als zodanig, zullen zij met een geheel andere reeks redenen worstelen dan diegenen die zich meer dan de meesten in de put voelen zitten.

THE NEW SCRIPTURES, Chapter Two

THE NEW SCRIPTURES

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter Two

Channel:  Kathryn E May, PsyD

August 7 2013

It is I, Sananda.

Today is the second day of a new time for Planet Earth. It is a time of change, a time to leave behind old ideas, no matter how precious they may be to you. I regret that I am now in the position of having to revise the religion that was established in my name, but the misinterpretations of my teachings are so rampant that I must set the record straight. Wouldn't you want to do the same if you knew you were misquoted so frequently and so deliberately that it changed the message that had been the work of your heart and soul?

It is not a matter of pride for me. It is a matter of Truth. Mother/Father God and I worked with Prime Creator for eons developing the plan for Planet Earth. Our Dream of the Blue Planet was always that she would descend into lower vibrations, to create a heavy, 3D world for humankind to experience with free will. Of course the only way to experience free will is behind the Veil of Forgetfulness, since that is the only way you can feel the separateness from the Universal Laws. Your senses suggest to you that things "happen" independent of one another, and you feel dissociated from the cause and effect dynamic which is so obvious to us in higher dimensions.


SaLuSa via MADAD - 9 augustus 2013


SaLuSa

via MADAD  -  9 augustus 2013Wij zien hoe het Licht elke dag meer omhoog gaat op jullie planeet en ook voelen wij hoe jullie meer in eenheid met haar komen, en dat staat Moeder Aarde toe om de resten van negatieve energieën op te ruimen. Er zullen wat weersveranderingen komen die nodig zijn maar zeker geen rampzalige, zoals sommigen van jullie dat denken. Focus jezelf op positieve energieën die jullie kant opkomen en laat alle twijfels los zodat ze worden opgeruimd en verdwijnen, omdat iedereen precies op zijn juiste plek en tijd zit omdat dat te ervaren wat zij gepland hebben, voordat ze naar dit leven kwamen. Alles is zoals het moet zijn en anderen beschuldigen of aanklagen zal niemand helpen, specifiek degenen niet die bij deze ervaring zijn betrokken. Zend hier in de plaats van Liefde en Licht naar hen of naar de plekken waar die veranderingen plaats vinden en jullie zullen zeker onmiddellijk effect zien.

Houd je focus gericht op onvoorwaardelijke liefde, want dit is de energie die jullie verder zal dragen. Jullie hebben voldoende ervaringen gehad met boosheid en haat zodat je nu in staat bent om het verschil van de uitkomst te zien.

Pleiadische Ascentie - Deel 5 "De Tijd Loslaten" 6 Augustus 2013 / Dr. Suzanne Lie

Pleiadische Ascentie - Deel 5
"De Tijd Loslaten"
6 Augustus 2013 / Dr. Suzanne Lie 
 
Mytre Spreekt:
Franquoix en ik besloten om de groep te laten zien dat we vrienden waren. Franquoix verhuisde zijn kamp naast dat van mij en glimlachte toen het kamp slapende was en ik naar de Tempel ging om bij Mytria te zijn. In feite, begonnen wij een oprechte vriendschap te ontwikkelen. Franquoix was de enige, naast Jackal, waar ik mee kon praten over mijn bezorgdheden. Mijn primaire bezorgdheid is het stabiliseren van de vijfde dimensionale frequentie van onze werkelijkheid, aangezien onze leefgemeenschap nog steeds alleen maar resoneert met de drempel van de vijfde dimensie. De gehechtheid van onze groep is niet sterk genoeg om het eenheidsbewustzijn te creëren dat noodzakelijk is om onze leefgemeenschap volledig in een vijfdimensionale resonantie te grondvesten.
Het bleek dat Franquoix in het geheim een Hoge Priester van één van de Draconiaanse spirituele orders was. In feite, had hij psychisch geweten dat wij poogden om te ascenderen en hij had zich niet bij ons aangesloten om binnen te dringen maar om ons te helpen. Natuurlijk, wisten de Draconiaanse troepen niets van zijn missie af. Franquoix was feitelijke een lid van een Draconiaanse spirituele order welke er in het geheim aan gewerkt had om de Galactische Oorlog te beëindigen.

Aartsengel Michael via Ron Head - 8 Augustus 2013

Aartsengel Michael
"Jullie Zijn Meer JULLIE dan Ooit Tevoren…"


8 Augustus 2013 / Ron Head


Dit Leeuwenpoort Portaal is nu open tot diens grootste omvang, en de energieën die over jullie worden uitgestort, en daarom in/naar jullie lichamen, het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam, zijn groter dan wie van jullie dan ook tot dusverre ervaren heeft. De resulterende veranderingen jegens jullie zelf, en daarom jullie maatschappijen en jullie planeet zullen ook duidelijker en groter worden.
Dit is hoe het werkt, zien jullie. Kijk nu meer dan ooit nauwkeurig naar bewijs, naar tendensen, welke uiteindelijk overduidelijk genoeg zullen zijn om jullie aan te moedigen, om een beetje vreugde in/naar jullie harten te brengen. Natuurlijk, één van de gemakkelijkste dingen voor jullie om op te merken zal sowieso de toenemende vreugde in jullie harten zijn. Jullie zijn meer JULLIE dan ooit tevoren. En de resulterende gevolgen hiervan zullen ook voor jullie overduidelijk worden.  
Velen hebben al hun eigen toegenomen bekwaamheid opgemerkt om dat te manifesteren dat zij verlangen om in hun levens te hebben, en nu zullen zelfs meer van jullie dat gaan doen. Het is belangrijk voor jullie om te beseffen dat jullie dat in jullie levens zullen brengen waar jullie je op focussen. Focus je op dat wat je wenst.


UFO's (Fake-Jets) in Noord Ierland - De JSB007

UFO's (Fake-Jets) in Noord Ierland
 
5 Augustus 2013 / De JSB007
 
Steeds vaker vliegen nep-vliegtuigen (Fake-Jets), of zo je wilt UFO's, meestal 's avonds door ons luchten. Wij denken dat het onze vliegtuigen zijn, maar als je een beetje beter kijkt, zal je vast kunnen stellen dat er toch het één en ander afwijkend is. Ook overdag vliegen ze gewoon over, en dat blijkt uit het feit dat ik (Cobie) steeds vaker mensen hoor opmerken dat ze een vliegtuig achter een wolk zagen vliegen en dat deze er dan niet weer achter vandaan kwam......We mogen dan wel aannemen dat het zeer zeker de bedoeling was dat ze dit te zien kregen. Ik heb zelf ook al diverse malen dit fenomeen mee mogen maken, maar ik zag ze dan gewoon zo in een oogknipper aan tijd verdwijnen...
In deze video is om en nabij de 6 minuten markering een lichtbol te zien die 'morft' naar een Fake-Jet. Ook dit heb ik zelf in de nachtelijke uren een keer mogen bekijken.... In deze video is dit heel goed te zien, omdat het op dat moment nog aardig licht is terwijl het gefilmd wordt. 


donderdag 8 augustus 2013

Lord Emanuel, Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie Vertrouw op mij, 7 aug. 2013

Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie

7 augustus 2013       
Vertrouw op mij


Gegroet Lieve Mensen!  Ik ben het, Lord Emanuel die vandaag bij je komt, het is zo goed om bij jullie te zijn en jullie te voelen die mij voelen. Zie je, Lieve Mensen, we zitten hier allemaal samen in, jullie en ik en al jullie broeders en zusters. Jullie Liefde is net zo belangrijk voor mij als mijn Liefde voor jullie is en jullie Liefde voor je broeders en zusters is net zo belangrijk voor mij als jullie liefde voor mij. Want in jullie broeders en zusters zitten facetten van jullie Vader en jullie Moeder God en jullie Liefde en dankbaarheid voor jullie broeders en zusters brengen je dichter bij mij en ik zal jullie dichter bij God brengen. Ik overbrug dit gat naar jullie Vader/Moeder God die jullie door jezelf niet kunnen overbruggen,  zover was  de mensheid uit de Genade gevallen.  Zie mij achter ieder van jullie broeders en zusters staan en weet dat jullie verlossing/zaligheid een samenwerkende inspanning is. 

Alles in dit Universum werkt VOOR jullie. Inclusief een broeder die je liever wilt vermijden of waarvan je vindt dat die een probleem is om je heen. Iedere broeder of zuster die jij tegenkomt heeft een geschenk voor je, NIETS ANDERS. Slechts je ego kan dit op een andere manier bekijken en dat zal gebeuren, Lieve Mensen, jullie ego zal je anders overtuigen. 

SaLuSa, over verschuivende Zonne Energieën, 7 aug.2013

SaLuSa, over verschuivende Zonne Energieën

7 augustus 2013

Kanaal: Laura-Multidimensional Ocean

Submitted by FatherMotherGod... on Wed, 08/07/2013 - 08:59


De Energieën beïnvloeden jullie op een zeer positieve manier op dit moment. Wij zijn altijd aan het genieten van jullie planeet bloeiend met de toenemende bewustwording en vreugde van de mensen. De extra zonneschijn is een spectaculair evenement voor ons om naar te kijken, als de zon zijn natuurlijke cyclus van ompoling ondergaat, dat is niets om nerveus over te zijn, helemaal niet, want het is een heel normale gebeurtenis. 

Rond deze tijd, zijn er extra stralingen die worden uitgestoten door de zon, als voorbereiding op zijn ompoling. Deze energie wordt op een gelijkmatige wijze verspreid over de hele planeet, en omhult de planeet in een zachte deken van licht. Velen van jullie voelen zijn effect, en voelen de gevolgen van het magnetisme die van richting verandert, wat op basis van de huidige metingen, kan gebeuren in de komende 2 tot 3 maanden. 

Dit kan voor sommigen van jullie ook leiden tot hoofdpijn, migraine en overgevoelige bijholten, en een algemene spanning rond je eigen hoofd en hersenactiviteit. Dit zal toenemen naarmate we het moment naderen van de magnetische ompoling. De zon zal zich niet fysiek verplaatsen, alleen de polariteit wordt omgedraaid. Er is absoluut niets om zenuwachtig over te zijn, want dit is een zeer regelmatige evenement dat gewoonlijk elke tien tot twaalf jaar plaatsvindt.

Meesterschap over jezelf verwerven. Isabelle Lambrecht augustus 8th, 2013


Meesterschap over jezelf verwerven.

door Isabelle Lambrecht  8 augustus 2013


Meesterschap, we lezen er zoveel over in deze nieuwe tijd. Maar waarvoor staat meesterschap of wat houdt het concreet in?

Het is het contact en de kracht van jeZELF terugvinden. Wie we echt zijn als we handelen vanuit ons buikgevoel en niet meer vanuit ons verstand.

Het ZELF is hier op studiereis en komt om te ontdekken, te leren en te groeien. De ziel of de goddelijke vonk, zoals ons ZELF ook genoemd wordt, neemt plaats in zijn voertuig (ons lichaam) om te leren spelen in en met de materie.

Als kind hebben we nog een heel goed contact met onsZELF. EN laten we ons nog leiden door onze nieuwsgierigheid en de vlindertjes in onze buik. We halen vol spanning met diepe teugen adem, ons voedend met die pure energie uit de ether. Hierdoor krijgen onze hersenen veel zuurstof zodat we de mooiste verhalen kunnen scheppen om te spelen, te ontdekken en te proeven.


Een Uur met een Engel - Aartsengel Michael - Verwacht Wonderen! - 5 Augustus 2013


Een Uur met een Engel - 5 Augustus 2013
Aartsengel Michael - Verwacht Wonderen!

Het Evenement en het Chaotische Knooppunt, De Reval, NESARA, President Obama, en Indamming.
Graham Dewyea:  Groeten en Zegeningen aan iedereen. Welkom bij een Uur Met een Engel met Steve Beckow, oprichter van de website 'Gouden Tijdperk van Gaia.com' en auteur van 'De Opbouw van Nova Aarde: Richting een Wereld die voor Iedereen Werkt' en Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van het boek 'De grote Ontwaking'. Het is mij een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.
Onze gast van vandaag is Aartsengel Michael. Dus, hiermee, geef ik het aan jou over, Steve.
Steve Beckow:  Dank je wel, Graham. Wel, laat mij Linda verwelkomen, die een tijdje weggeweest is. Linda, welkom terug.
Linda Dillon:  Dank je. Het is fantastische om terug te zijn. Ik wil diegenen bedanken die voor mij invielen terwijl ik weg was - Christina Mahler en Blossom Goodchild. En ik weet dat hun shows absoluut prachtig waren.

woensdag 7 augustus 2013

Sheldan Nidle 6 augustus 2013

Sheldan Nidle

namens de Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie

6 augustus 2013

8 Lamat, 11 Pop, 10 Caban

Dratzo! We komen weer om veel met jullie te bespreken! Aan het einde van jullie Gregoriaanse jaar 2012 straalde er een grote dosis hemels Licht neer op jullie rijk, en daarna op 29 juli van dit jaar kwam er nog eens driemaal die hoeveelheid naar jullie wereld door middel van de speciale astrologische uitlijningen op die datum. Dit zet de energieën voor hetgeen bijna gaat gebeuren. De langdurige wurggreep van het duister op jullie geliefde planeet is ten einde en de tijd is gekomen om je te verheugen. Het is ook tijd voor die veranderingen die officieel jullie realiteit naar het Licht zullen verheffen. De eerste acte in deze stoet van gebeurtenissen is natuurlijk het vrijgeven van de verschillende fondsen, die jullie monetaire set-up van oneerlijke fiatvaluta’s, die zo vatbaar zijn voor tomeloze speculatie, naadloos omzetten naar valuta’s die ondersteund worden door edele metalen. Deze nieuwe, eerlijk gewaardeerde valuta’s zullen een wereldwijde re-evaluatie doen ontstaan en jawel, de eerste hiervan is klaar voor distributie. Verder staan de eerste rondes van de welvaartsuitbetalingen klaar om te worden uitgedeeld. Deze financiële aanpassingen zullen de oude garde effectief uit hun macht zetten en de instelling van wettig gefundeerde ‘de jure’ bestuur toestaan. Zoals jullie weten zijn dit slechts de openingszetten voor hetgeen gaat komen.

De opkomst van jullie nieuwe financiële en banken systeem zal universele schuldkwijtschelding brengen en kort daarna, de onthulling van onze welwillende aanwezigheid. Jullie nieuwe bestuur zal ons toestaan formeel aan jullie bekend gemaakt te worden. We zijn van plan om dan een serie aankondigingen te doen die jullie allemaal informeren over de aanstaande massalandingen. Tevens worden jullie geïntroduceerd bij jullie Opgestegen Meesters, die klaar staan om wereldwijd met hun gewijde onderricht te beginnen. Deze ontwikkelingen zullen een enorme verandering teweegbrengen in hoe jullie wereldwijde samenleving er uit ziet en de huidige agressieve competitie tussen jullie naties omzetten in vriendelijke samenwerking. Onvermijdelijk zal hetgeen de Opgestegen Meesters en wij te vertellen hebben jullie realiteit op zijn kop zetten! Het hoofdvoedsel van leugens en manipulatie door het duister gedurende eonen aan jullie opgedist zal compleet aan het licht komen en getransformeerd worden wanneer de Opgestegen Meesters de waarheid aan jullie voorleggen. Wanneer deze nieuwe wereld van Waarheid vorm krijgt, zullen de oude verwrongen manieren van bestaan en waarnemen overgaan in gezond en Liefdevol begrip en acceptatie van de volgende fase van jullie reis: het ontmoeten van jullie individuele galactische mentoren.

The Constant Companions "Een Korte Update Aangaande de Energieën" 7 Augustus 2013 / Aisha North

The Constant Companions

"Een Korte Update Aangaande de Energieën"

7 Augustus 2013 / Aisha North


Lieve Vrienden!
Ik kreeg vanochtend deze boodschap van de CC's, en het schijnt te bevestigen wat velen van ons de laatste tijd gevoeld hebben:
"Dank je wel dat je wederom bij ons te rade gaat. Want zie je, de lijnen mogen aanvoelen alsof zij minder dan druk zijn op het moment, maar in feite, zijn zij drukker dan ooit, maar nu, is er zoveel achter de schermen gaande, dat het het beste is om jullie erbuiten te houden. Niet omdat wij jullie op wat voor manier dan ook niet vertrouwen, maar omdat wat er gaande is van een dergelijke omvang is, dat het voorbij jullie vermogens van een menselijke geest is om zelfs maar te proberen het te penetreren. Want zie je, de rijken die tot dusverre verborgen zijn voor jullie leergierige ogen, zijn te allen tijd in staat van hoge paraatheid als het ware, en wij laten niets aan het toeval over. Vandaar het schijnbare gebrek aan informatie dat er naar jullie allemaal doorgefilterd wordt.

Steve Beckow met Een Uur met een Engel, met Blossom en White Cloud 29 juli 2013


Iedereen zou zijn passie moeten vinden;  of, schil me nog een grapefruit, lieverd 

29 juli 2013 


Steve:  Blossom Goodchild, actrice en buitengewoon channel, sprak met mij in Een Uur met een Engel over alles van bijna-dood ervaringen tot aan spreken met galactics. Blossom heeft voor lezers hier geen introductie nodig

Geoffrey West: Gegroet en zegeningen aan iedereen. Welkom bij weer een Uur met een Engel.

Omdat Linda nog aan het herstellen is na haar operatie, verwelkomen wij vanavond gastvrouw Blossom Goodchild. Hierbij vanavond is Steve Beckow, stichter van de website de Golden Age of Gaia dot com, en schrijver van Building Nova Earth – Naar een wereld die voor iedereen werkt.

Ik ben Geoffrey West en vervang Graham Dewyea vanavond.  Ik nodig jullie uit om de energieën van Gaia binnen te brengen en van onze inheemse broeders en zusters, maar ook de energieën van onze antieke inheemse en sterren voorouders, terwijl wij White Cloud verwelkomen die zijn inzichten zal geven over alles dat zich momenteel ontvouwt.
Hiermee geef ik de zaken aan jou over, Steve.The New Scriptures, Chapter 1The New Scriptures

as Written by
Sananda/Jesus

Chapter 1

Channel:  Kathryn E May, PsyD
August 6 2013


Any translations must be specifically authorized by me, Sananda/Jesus.


It is I, Sananda.

As many of you know, we are preparing to release of Prosperity Funds for the good of all humankind any day now, to free all from the grip of economic slavery.  There are just a few details having to do with the Vatican bankers which need to be ironed out. They are being convinced to give up their hold on the funds to allow them to be distributed. The Pope is presenting them with an offer they can't refuse, and as you know, he has already issued the decree allowing for their arrests, which was given a start date of September 1, 2013. That was done deliberately to give them a few weeks to change their minds voluntarily.  It appears that some are beginning to weaken their grip.

Just as everyone else on Planet Earth is struggling with the old rules and standards, the Vatican officials have been steeped in centuries of secrecy and absolute financial power over the entire Western world.  Most people have no idea of the enormous wealth and the civil edicts which are still in place which give the Church ownership of all the lands which have ever been held by the Crown of England, and all the lands which were allied under the Axis powers, and all the countries of South America which have adopted the beliefs of the Catholic Church.  This includes nearly all of Europe and the Western Hemisphere. So, as you may have suspected, the Catholic Church is the most powerful consolidated political force on the planet.