De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 31 oktober 2012

Mag ik mij even voorstellen: Ik Ben Kryon. 31 oktober 2012

In deze channeling via Sabine Sangitar die een van de eerste - zo niet DE eerste - channeling van Kryon met haar was, vertelt Kryon over zichzelf, zijn oorsprong, waar hij vandaan komt en wat hij hier komt doen en heeft gedaan. Lijkt mij heel leuk voor de lezers, met name de kryonlezers. (vert.Henk)

Mag ik mij even voorstellen: Ik Ben Kryon.

Kryons oorsprong


Doorgegeven via Sabine Sangitar
 (19 januari 2005) / 31 oktober 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het medium heeft mij gevraagd iets te vertellen over mijn creatie, mijn origine en mijn universum waar ik vandaan kom.

Zoals jullie al hebben gehoord kom ik van een universum dat Quadril 5 heet. Quadril 5 is een magnetisch universum. Het pure magnetisme daar zorgt ervoor dat de energie niet dichter wordt. De hoofdtaak van Quadril 5 is magnetisme zenden naar andere universa en de magnetische zone uit te lijnen die elke galaxie bezit. Quadril 5 is ook het oudste universum.

 

Meer lezen >>>