De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 6 april 2012

Kryon: Aardewezens en Luchtwezens. Barbara Bessen 6 april 2012. Geplaatst: 17 oktober 2014.

Kryon: Aardewezens en Luchtwezens.
Barbara Bessen
6 april 2012. Geplaatst: 17 oktober 2014.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Aan het bewustzijn van de Aarde worden aardwezens, gnomen of dwergen toegeschreven. Op dit gebied is er ook nog onderscheid. De wezens van deze werelden hebben de naam, vaak zeer vreemd, zeer boosaardig te zijn. Dit wil ik weerspreken. Zij hebben gewoon slechte ervaringen met de mensen gehad  en trekken zich eerder terug.

Als een mens die met hen contact opneemt, niet helemaal rein van hart is en uit nieuwsgierigheid de eigen bovennatuurlijke vaardigheden wil uitproberen, dan kunnen de aardewezens echt aarzelend reageren of zich afwenden.

Dan is het dus aanbevelenswaardig om te tonen dat men het eerlijk meent. Zij reageren soms drastisch als mensen bij het bouwen of koloniseren natuurrijken vernietigen.