De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 27 maart 2012

Kryon: De erkenning van Natuurwezens. Barbara Bessen 27 maart 2012. Geplaatst: 9 oktober 2014

Kryon:
De erkenning van Natuurwezens.
Barbara Bessen
27 maart 2012. Geplaatst: 9 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wij zullen nu de natuurwezens bezoeken. Daar hebben jullie zeker al van gehoord. Alle wezens waarover ik het vandaag kort wil hebben, hebben net als jullie een blauwdruk, hun Goddelijk scheppingsplan. Zij hebben hun ontwikkelingsfasen die natuurlijk anders zijn dan die van jullie, maar zij leven net als jullie met bepaalde opdrachten. Zij bevolken de tweede dimensie en zij zijn belangrijke informatiedragers voor de hogere schepperwezens van deze werelden.

Het is het rijk van de elementaire wezens dat ik dichterbij jullie wil brengen en zeer aan het hart wil leggen.

Natuurwezens zijn steeds in dienst en vaak heel uitgeput omdat zij niet meer het begrip en de steun van de mensen hebben. De mensheid heeft hen vergeten en plaatst deze wezens in de categorie “Sprookjes en mythen”.