De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 21 oktober 2011

Kryon: Een reis naar Atlantis. Barbara Bessen 21 oktober 2011. Geplaatst: 29 september 2014

Kryon:
Een reis naar Atlantis.
Barbara Bessen
21 oktober 2011. Geplaatst: 29 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wat zou een reis naar het verleden van de Aarde zijn zonder een bezoek aan Atlantis?

Afgemeten aan de lange geschiedenis van deze planeet omvat dit alleen maar een korte tijdspanne.Maar Atlantis is voor de huidige mensheid van groot belang.

Zoals jullie al hebben ervaren is de Aarde een wezen met verscheidene lichamen, net zoals jullie. In de lagere, fijnstoffelijke lichamen van Gia zijn al haar ervaringen opgeslagen. Zij zitten overigens ook in het massabewustzijn van de mensheid, in de morfogenetische velden ingeprogrammeerd.

Dit betekent dat alle activiteiten en ervaringen van de mensen vandaag door de atlantische imprints worden beïnvloed. Atlantis, zo zou men het ook kunnen zeggen, leeft nog steeds in de geest, beïnvloedt de handelwijzen van de mensen en vermindert daardoor haar vrije ontwikkeling.