De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 13 september 2011

Kryon: Een oefening voor Opmerkzaamheid en Vertrouwen. Barbara Bessen 16 september 2011. Geplaatst: 13 september 2014

Kryon:
Een oefening voor Opmerkzaamheid en Vertrouwen.
Barbara Bessen
16 september 2011. Geplaatst: 13 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

De oefening die ik jullie nu wil aanbieden is heel moeilijk. Hij heeft jullie gehele opmerkzaamheid en vertrouwen nodig.

Schuif je twijfel opzij en ontdek met mij wie je in Lemurie was. Jullie hebben daar zeker meerdere incarnaties gehad. Maar voor jullie groei is het bevorderlijk om hier en nu iets te aanschouwen wat jullie helpt uit te vinden waar jullie roeping zou kunnen liggen, voor het geval dat jullie dit nog niet weten.

Daarmee wil ik niet zeggen dat jullie een bepaalde bestemming moeten hebben.

Het zou ook kunnen zijn dat het genoeg is om te herkennen wie jullie zijn om daarna je Zijn aan andere mensen ter beschikking te stellen. Zijn jullie bereid? Ik verzoek jullie weer om je een weide voor te stellen. Bijzonderheden daarvoor kunnen jullie in vorige oefeningen vinden.