De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 2 februari 2011

Kryon: Over de verandering der tijden. 2 februari 2011 Geplaatst 2 februari 2014

Kryon: Over de verandering der tijden. Oude patronen worden verwijderd en nieuwe energie wordt gestuurd.
Doorgegeven via Sabine Sangita
 Geplaatst 2 februari 2014. 2 februari 2011
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jezus: Steun de mensen die in liefde voor hun vrijheid strijden.

Ik Ben Ma'Ha'Lias. Ik groet ieder van jullie met het hoogvibrerende geluid van OMAR TA SATT.

De wijze Raad heeft mij gevraagd om vandaag de boodschap via Sangitar te brengen. Ik vind het altijd plezierig en een eer om bij jullie te zijn. Tijdens de boodschap stroomt mijn energie naar jullie toe en raakt jullie in je ziel. Als wij elkaar aanraken ontstaat er een veld van dragende liefde en kracht.

Tegelijkertijd werd er besloten dat Kryon en zijn gevolg de magnetische energie laten stromen. In deze tijd vol gebeurtenissen is het erg belangrijk om steeds weer deze golven van magnetische energie in je op te nemen. Hij is zeer krachtig en werkt in je ziel, in al je aspecten en verheft je, bevrijdt je van patronen die je niet langer dienen en biedt je de mogelijkheid om jezelf opnieuw te structureren op het mentale niveau en te schikken naar de energieën. Die energieën circuleren op het moment erg snel. Je kunt dit zien aan de grote veranderingen die er nu op aarde gebeuren.
Kryon: Over de brug lopen. Februari 2011: Geplaatst: 2 mei 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Over de brug lopen.
Barbara Bessen
Februari 2011: Geplaatst: 2 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst!

Het is een opwindende tijd, nietwaar? Niets is meer zoals het ooit is geweest, alles wat niet uit de Goddelijke Waarheid ontspringt is aan het oplossen.

Nu kunnen jullie misschien vragen: “Wat is de Goddelijke Waarheid?” De Waarheid van God is de oneindige eenheid. Al Wat Is is EEN, er is geen deling. Alles hoort bij elkaar, het is als een grote cel, een onverbreekbaar geheel. Dit geheel leeft in harmonie. Er is geen ruzie en geen strijd, er is alleen liefde. Er is geen uitbuiting, uitsluiting, geen gedrang, geen pesten. Er is “alleen” Goddelijke liefde. Al het andere heeft daar geen plaats.

Nu vragen jullie misschien: “Waarom dan al dat theater? Waarom deze verschillende manieren van leven?