De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 5 januari 2011

Kryon: De energieën van de liefhebbende macht 5 januari 2011.

De energieën van de liefhebbende Macht - Oordelen - Het gevoel van mistroostigheid - Veranderingen en een nieuw begin.
Sabine Sangitar
5 januari 2011. Geplaatst 28 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Kryon, Ik Ben de magnetische boodschapper van God, de magnetische meester, samen met de hoogste engelen van het Eerste Centrale Universum. Ik kom binnen met mijn groep, in deze zaal en direct in jullie zielen met de magnetische energie. Ik groet jullie met de hoogvibrerende geluiden en woorden OMAR TA SATT. (Groet aan de Lichtwerker(s))

Voordat Sangitar binnenwandelde had zij heel veel energieën in haar aspecten opgenomen. Daarom ook vragen wij jullie om de ogen te sluiten en aan Sangitar om haar ogen te openen zodat zij de energie van Christus naar jullie kan overbrengen.