De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 27 oktober 2010

Kryon: Een nieuw begin. 27 oktober 2000 Geplaatst: 23 januari 2014

Kryon: Een nieuw begin.
Tel Aviv
Doorgegeven via Lee Carroll
27 oktober 2000 nr.2 van die dag.
Geplaatst: 23 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.
 KRYON IN ISRAEL –De 2e channeling van de dag.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De stem die jullie nu horen hebben jullie vandaag al eerder gehoord, maar voor degenen die zijn gekomen om de energie van Spirit te voelen, jullie weten van wie de energie is die jullie hier gaan voelen. Dus zeggen wij tegen jullie in deze openingsminuten dat dit de zuster, de broer, de familie is die Kryon heet - degene die niet meer macht heeft dan jullie. Dit is degene die voor het eerst bij jullie komt in dit gebied en die de familie begroet als nooit tevoren.

Wij zien deze bijeenkomst als een van de hoogste orde. Wij zien dit als een tijd waarin de energie kan worden gecombineerd op een manier waarop dat nog nooit is gedaan in dit grootse land. Laat de groep die ook is gekomen door een kier in de sluier hier ook binnenkomen en ons bedekken met liefde. Voel deze entiteiten als jullie dat willen, tussen de stoelen, in de gangpaden - sommigen achter jullie - sommigen voor jullie en laat hen hun plaatsen voor jullie innemen terwijl hun liefde deze zaal binnenstroomt.