De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 12 april 2010

Kryon: Jullie attributen. De grotere waarheid. 12 april 2009. Geplaatst 30 januari 2014

Kryon: Jullie attributen.
De grotere waarheid.
Channeling Kryonconferentie.
Sabine Sangitar 112 april 2009.
Geplaatst 30 januari 2014
Vertaald uit het Duits door 
Henk Steur.


Ik Ben Kryon, de magnetische meester.


Nogmaals groet ik ieder van jullie en het collectief. Met deze begroeting en de woorden OMAR TA SATT worden jullie met onmetelijke liefde overspoeld die wij jullie doen toekomen. Vele boodschappen van Kryon hebben jullie vandaag gehoord. Vele ervan hebben jullie diep geroerd en jullie hebben de energie van Kryon al in je opgenomen. Wij zijn de boodschappers die jullie in liefde en vrede willen bereiken want meer dan elk gesproken woord is het de energie die jullie ziel beroert, die jullie machtigt om hier en nu te erkennen wat voor prachtig, schitterend licht jullie toch zijn.

Kryon heeft hier veel over gesproken, dat het niet uitmaakt welke weg men bewandelt want soms is er maar een ademtocht voor nodig om vast te stellen dat jullie de goddelijke Schepper in jullie dragen. Wat jullie ook ondernemen, welke weg jullie inslaan, welke seminars jullie bezoeken, alles is juist en goed als jullie de liefde zoeken die daarachter staat. Dat is het enige wat telt.