De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 23 maart 2010

Kryonhealing 2010. Geplaatst: 23 maart 2014Kryonhealing 

Natascha Lossie
2010. Geplaatst: 23 maart 2014

Velen zeggen dat 2012 het einde der tijden is. Het is niet het einde, maar een nieuw begin! Jullie komen in een tijdperk dat moeiteloos, vreugdevol en overvloedig is. Dit gaat niet vanzelf, omdat mensen nog vastzitten in oude onverwerkte emoties, gedachtestructuren en angsten. Deze dienen te worden losgelaten en vertrouwen, liefde en overgave mag ervoor in de plaats komen.

Jullie ziel wil dat je je verder ontwikkelt en dat je loskomt van je oude elemmeringen.

Jullie ziel wil dat jullie gaan zien wie jullie werkelijk zijn.

Er is veel moois op komst, we gaan namelijk naar een tijdperk waarin moeiteloosheid, vreugde, liefde en eenheid centraal staan. Telepathie en intuïtie zijn kwaliteiten die in deze nieuwe tijd sterk aanwezig zijn. Om de overgang te maken naar dit bewustzijnniveau is het nodig om je los te maken van de oude lagere vibraties (zoals angst en oude ballast). Deze zitten in ieder mens, die komt uit de 3 dimensionale tijd waarin wij zaten. Door de oude vibraties los te laten krijgt je leven een nieuwe wending met veel positiviteit.
 

Meer lezen >>>