De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 22 februari 2010

Kryon: Claim jouw authentieke Zelf. / David Brown /22 februari 2010

Kryon:
Claim jouw authentieke Zelf.
David Brown
Luzern, Zwitserland
22 februari 2006. Geplaatst: 10 mei 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond bij jullie allen te zijn. Er is veel Liefde in de lucht. Spirit is in de zaal samen met grote entiteiten uit de Engelgebieden. Zwitserland, in het hart van Europa, ondergaat grote veranderingen. Een nieuwe staat van zijn en een nieuwe energie vinden plaats.

Zwitserland is altijd bekend geweest om zijn precisiewerk – alles werkt gladjes. Het is niet altijd harmonieus geweest want er zijn vele moeilijke emoties en veel energie en boosheid geweest. Aan het oppervlak kan het gladjes lijken maar daaronder is het soms een wespennest.

De nieuwe energie zal Zwitserland gladjes door het Universum laten gaan. De emotionele staat verandert, gaat omhoog van een overlevingsmechanisme naar een spiritueel mechanisme. Grote veranderingen gebeuren over de hele wereld en zoals Kryon tien jaar geleden al voorspelde zal er een magnetische verhoging van ongeveer 5 graden komen in het raster van de Aarde.