De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 6 januari 2010

Kryon: Vuurtorens stranden niet. januari 2008: Geplaatst: 6 maart 2014

Kryon: Vuurtorens stranden niet.
Barbara Bessen

januari 2008: Geplaatst: 6 maart 2014

Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst! 

Wat een vreugde zijn jullie ook zo opgewonden over wat er in 2008 zal gaan gebeuren? Zijn jullie voorbereid op nieuwe dingen in je leven? Soms zouden wij jullie het liefst krachtig door elkaar schudden zodat jullie wakker worden en niet steeds meer in rondjes draaien. Enkelen van jullie – als sterk ontwaakten – vallen steeds weer in diepe, bijna depressie-achtige fasen waarbij jullie in oude drama’s verstrikt raken.

Deze drama’s die het dagelijke menselijke leven decoreren; het speelplan van de dualiteit geeft vele drama’s, nietwaar? Geen oog blijft droog, zouden jullie zeggen.

Meer lezen >>>maandag 4 januari 2010

Kryon: Openbare Channeling 4 januari 2006. Geplaatst: 21 mei 2014

Kryon: Openbare Channeling
4 januari 2006. Geplaatst: 21 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Reiniging van het Lichtlichaam van energieën van het afgelopen jaar.

Melek Metatron: Het komende jaar – het jaar van het Weten en van de Grote Veranderingen.

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. En ik begroet jullie met de woorden OMAR TA SATT.

De velden van de dimensies openen zich en de energie van Kryon en de energie van de Hoge Raad zijn merkbaar. Wij gieten de energie en het Licht van Liefde over jullie uit en beroeren daarmee jullie zielen.